Threatfire 4.7.0

Pupilla

Dekan
Katılım
17 Haziran 2009
Mesajlar
8,724
Reaksiyon puanı
139
Puanları
243
Mse'nin yanın kullandığım çok güzel bir program. 3-4 Mb RAM kullanıyor. Topluluk koruması özelliği sayesinde bu programı kullanan herhangi bir kişinin bilgisayarına bulaşan yeni bir virüs anında Threatfire sunucularına aktarılıyor. Binevi collective Intelligence teknolojisi var. Günde 10-12 kere update yapıyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Ücretsizdir.

PcTools firması Cyberhawk olarak bilinen ürünleri satın alıp, ThreatFire ismiyle yayınlamaya başladı. ThreatFire, güçlü bir antivirüs, spyware, trojan ve bilgisayar güvenliğinizi tehdit eden diğer yazılımlara karşı koruma getirmektedir.

ThreatFire Cyberhawk, 0 gün (zero-day) olarak bilinen tüm tehlikelere karşı koruma sağlar hem de en amatör kullanıcılara bile. ThreatFire Cyberhawk; hem bir antivirüs, hem bir antispyware hem de bir firewall görevi görmektedir.

ThreatFire Cyberhawk diğer bilgisayar koruma programlarıyla da uyum içinde çalışmaktadır. Diğer programları kaldırma isteğinde bulunmamaktadır. ThreatFire Cyberhawk, arkaplanda sürekli olarak çalışmaktadır. Online olarak kendini sürekli güncelleştirmektedir.

Çoğu antivirüs uygulaması bilinen tehlikelere karşı koruma sunarken, ThreatFire Cyberhawk kendi analiz yöntemiyle bilinmeyen zararlılara karşı da bilgisayarınızı korur. Rootkit gibi gizli zararlıları dahi bulur.
threatfire3.gif


PC-Tools-ThreatFire-3.5-Good-Gear-Guide-6101327.jpg


2dgngx4.png


threatfire.png


Threatfire%204.5%20360.jpg



download

Türkçe dil paketi
 
Üst