Thor The Dark World

hasansamet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Merhaba arkadaşlar 2012 de thorun thor the dark world diye oyunu çıkmıştı baya güzeldi son 2 3 senedir hiç bir yerde yok bulamadım oynamak istiyorum yabancı sitelerden indirince yüklenmiyor aceba piyasadan mı kaldırıldı bilgisi olan varmı veya güncellenip ismi mi değişti??

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Biraz baktım ve bende bulamadım oyunu. Orijinal olarak falan. Sanırım kaldırılmış. Nedenini de bilmiyorum.

Son düzenleme:

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Merhaba arkadaşlar 2012 de thorun thor the dark world diye oyunu çıkmıştı baya güzeldi son 2 3 senedir hiç bir yerde yok bulamadım oynamak istiyorum yabancı sitelerden indirince yüklenmiyor aceba piyasadan mı kaldırıldı bilgisi olan varmı veya güncellenip ismi mi değişti??
-Düzeltildi- bakıyorum hocam bulunca söylerim yok hocam bende bulamadım orijinal olarak

hasansamet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Biraz baktım ve bende bulamadım oyunu. Orijinal olarak falan. Sanırım kaldırılmış. Nedenini de bilmiyorum.
Aynen hocam bende aradım bayağı cihazınızın sürümü uyumlu değil diyor ama android 10.0 kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

-Düzeltildi- bakıyorum hocam bulunca söylerim yok hocam bende bulamadım orijinal olarak
Aynen hocam yok hiçbir yerde başka sitedende indirilmiyor

hasansamet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Bilen yok mu oyun neden kaldırıldı

MertSe32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben daha önceden indirip oynadığım için app storeda satın alınanlar kısmında duruyor. Fakat uygulama piyasadan kaldırıldı bu yüzden indirilemiyor. İos 9.7 sürümünde bir iPad veya iphone ile indirip oynayabilirsiniz anca