Thomas Doll kovuldu!

Bu konuyu okuyanlar

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
527
Puanları
0
news_manset_resim_rd_ThomasDoll06.jpg


Bir bilet daha kesildi!


Gençlerbirliği'nde Teknik Direktör Thomas Doll'un görevine son verildi! Başkent temsilcisi son maçında sahasında Antalyaspor'a 3-2 mağlup olmuştu.

Alınan bilgiye göre, Spor Toto Süper Lig'de bugün Medical Park Antalyaspor karşısında alınan 3-2'lik mağlubiyet sonrasında, yönetim kurulu, Alman teknik adamla bir görüşme yaptı. Görüşmede yönetim kurulu, Doll'e kendisiyle çalışmak istemediklerini ve yarın menajerini Ankara'ya beklediklerini ifade etti.

Bu gelişmenin ardından teknik direktör arayışlarına başlayan başkent ekibinde, Giray Bulak, Rıza Çalımbay gibi isimlerin gündeme geldiği öğrenildi. Alınan bilgilere göre, yeni teknik direktör gelene kadar, takımı yardımcı antrenör Serdar Dayat maçlara hazırlayacak.

Öte yandan, kulüp yönetiminin bir bölümünün yardımcı antrenör Serdar Dayat'ın göreve getirilmesine sıcak baktığı öğrenildi.

DOLL'UN KARNESİ

Gençlerbirliği bu sezon Doll yönetiminde 8 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı. Kırmızı siyahlılar geçen sezon ise Doll yönetiminde 12 galibiyet, 11 beraberlik ve 11 mağlubiyet ile sezonu 10. sırada tamamlamıştı.

Lig TV
 

ahky

Müdavim
Katılım
16 Kasım 2007
Mesajlar
4,548
Reaksiyon puanı
65
Puanları
48
Teşekkürler doll:)
 
Üst