The Wolverine 2013 (İzledim)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
MV5BNzg1MDQxMTQ2OF5BMl5BanBnXkFtZTcwMTk3MjAzOQ@@._V1_SX214_.jpg

Merhaba arkadaşlar,

Sakarya'da iftarı beklerken, zaman hızlı geçsin diye bu filme gittim. Maalesef Türkçe seslendirme izledim. Normalde Türkçe seslendirilmiş yabancı filmlerden nefret ederim, orijinal sesler olsun isterim ama bilete bakmadan daldım salona. Yapacak bir şey yoktu.

[video=youtube_share;Rh1LdTFkm7I]http://youtu.be/Rh1LdTFkm7I[/video]

Senaryo, çekimler, beni çok cezbetmedi. Mutluluğumun tavan yaptığı yer, filmin sonu oldu. Sonunu anlatmayacağım tabi ama en büyük keyfim, filmin sonundaki müzikleri de salondan ayrılmadan dinlemek.

Salon neredeyse boşaldı, o arada yazılar kesildi ve bir sonraki X-Man'in nasıl olacağına dair müthiş kısa görüntü karşıma çıktı. Magneto ve Profesör X'in bir araya gelip Wolverine'den destek istemesi, beni yamulttu diyebilirim.

Uygun zamanınızda gidin izleyin, seriden kopmayın derim.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Genel anlamda yorumlara bakıyorum da, beklentiyi karşılayan bir film değil gibi.

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bakmak lazim da sinemada film izlenmiyor insanlarin sesli tepkileri felan.. Pc den bakarim oneri icin saolun hocam.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Ramazan geçsin izlerim [MENTION=2]Troy[/MENTION] bey :)

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
MV5BNzg1MDQxMTQ2OF5BMl5BanBnXkFtZTcwMTk3MjAzOQ@@._V1_SX214_.jpg

Senaryo, çekimler, beni çok cezbetmedi. Mutluluğumun tavan yaptığı yer, filmin sonu oldu. Sonunu anlatmayacağım tabi ama en büyük keyfim, filmin sonundaki müzikleri de salondan ayrılmadan dinlemek.
Bizim Türk izleyicisinin/sinemacıların yaptığı en büyük hata işte burada :D Adamlar film bitmeden ışıkları açıyor, insanlar da film bitti sanıp çıkıyorlar asıl sürprizi kaçırıyorlar :) Bu yüzden hep arka sıralardan yer alırım ki filmin son kısmını ön tarafta oturup izleyebileyim :) Salon dağılıyor ben ve arkamdaki birkaç kişi izliyoruz sondaki aksiyonu :)

• Konuyu başlatan
  • Admin

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Kesinlikle katılıyorum sana [MENTION=105356]Mert Ahmet[/MENTION], erkenden kapatanlar oluyor hemen temizlik başlasın falan diye.

Bu arada The Wolverine 2013 film müzikleri için araştırma yapayım biraz :D

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
bittiği gibi çıktık. yazık oldu gelecek fragmanı görememek.
webden bakcaz o halde. :=

• Konuyu başlatan
  • Admin

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
itiraf etme cesaretin için tebrikler [MENTION=38650]zoki[/MENTION] ;)

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Bende Hızlı ve Öfkeli 6 nın sonunda Jason Stathamı görünce dumur olmuştum.. :)

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
O iyi hatırlattınız bu filmi yarın pazar bi hareketlenelim şöyle.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
film müzikleri torrent'e düşmüş (allah affetsin)

FnlDstntN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Filmi izledim ve gayet başarılı buldum...Son sahneyi sinemada izledim ve epey şaşırdım....Muhtemelen X-men days of future pastın konusundan behsediyordu...
Son sahneyi izlemek isteyenler için link...(Umarım yasak değildir..)

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Filmi izledim ve gayet başarılı buldum...Son sahneyi sinemada izledim ve epey şaşırdım....Muhtemelen X-men days of future pastın konusundan behsediyordu...
Son sahneyi izlemek isteyenler için link...(Umarım yasak değildir..)
ben artı kbu filmde zaman kavramımı kaybettim :D başı sonu hepsini izledik hala çıkıyor meret :D

FnlDstntN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben artı kbu filmde zaman kavramımı kaybettim :D başı sonu hepsini izledik hala çıkıyor meret :D
Seriyi biraz karışık...
Filmin zaman akışı bu şekilde...
X-men Birinci sınıf
Wolverine 2009
X-men 1
X-men 2
X-men 3
Wolverine 2013
X-men days of the future...

Bütün seriyi izlediğinizde Bazı çelişkilerle karşılaşabilirsiniz...

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Gece 10 seansına girdik film bitti herkez çıkmaya başladı bizim arkadaşlardan biri durun sonunda bişi oluyor dedi salonda 4 kişi kaldık bekledik o sahneyi izledik bir baktık sinema bomboş 1 kişi kalmış 3d gözlükler cepte üstüne elemandan 4 tane daha istedik saolsun verdi.Gözlükler promosyon oldu anlıyacağınız :)

schumi42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sonunu ben de izlemedim ama zaten film çok kötü olduğu için kaçar gibi çıkmıştım filmden :) romantik komediye mi gittik wolverine mi bilemedim. çok saçmaydı bence. inşallah x-men iyi olur.

Spacebear

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Senaryo konusunda katılıyorum çok etkileyici değildi. Yan karakterler, düşman falan çok basitti. (Viper ve Yukio hariç tabiki) Ancak müzikler ve çekimler konusunda katılmıyorum. Aksiyon hiç bitmedi ki filmin elle tutulur tek yanı buydu bence. Müzikler ise vasattı. Japonya'da geçen bir film ve Japon kültürü ile ilgili birçok figür gördük. Belki daha uyumlu müzikler seçilebilirdi diye düşünüyorum.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
dün x man serisinin hepsini izledim sayılır bir tanesi kaldı onuda bu gün izlerim :)

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
geçen kanal d de cehennem melekleri çıkmıştı türkçe dublaj bu kadar berbat olur sesler sanırsın liseli ergen filmi adamların sesi cıvık cıvık