The Walking Dead Şimdi de CNBC-e'de

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
the-walking-dead-cast-best-horror-movies-ever.jpg

Kasım ayında AMC ve ülkemizin dizi kanallarından FX'te yayınlanan ve ortalığı kasıp kavuran yeni zombi fenomeni The Walking Dead, daha geniş kitlelere ulaşmaya hazırlanıyor. Bir çizgi roman uyarlaması olan bu klasik zombi hikayesi; tüm dünyanın kıyameti yaşadığı bir dönemde etrafı yürüyen ölülerle çevrili bir grup insanın hayatta kalma ve bir arada yaşama mücadelesini anlatıyor. İlk sezonu 6 bölümden oluşan bu gerilim dolu hikaye şimdi CNBC-e izleyicileriyle buluşuyor. Diziyi 23 Ocak'tan itibaren her Pazar gecesi 23:00'da izleyebilirsiniz. Aynı anda HD kalitesiyle de HDen'den seyredebilirsiniz.

http://www.22dakika.org/yazi/the-walking-dead-simdi-de

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Gerçekten süper bir dizidir herkese tavsiye ederim. Her bir bölümü film tadındadır, hele bir de HD izliyorsanız yeme de yanında yat :D 2. sezonunu sabırsızlıkla bekliyorum.

Reaksiyon puanı
189
6. bölümde sezon bitti yaa. Güzel de gidiyodu film ama sezon sonunu erken getirdiler...

muhibbi

Asistan
Reaksiyon puanı
11
2. Sezon Ekim 2011 ertelendi diye biliyorum. 6 Haftadan sonra ne yayınlayacaklar acaba. :)

SmiLey

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Yuuuh :D O ne öyle ya ekim falan :D O kadar ara mı olur arkadaş yahu :D

Valla yaparlarsa ekime, yapmazlarsa s...... öhöhm neyse :mrgreen:

Tam kötü haberi sana ben verecektim ki birisi erken davranmış. :D Bu arada AMC (dizinin yayınlandığı kanal) hep böyle yapıyor. Bu diziyi izleyenler yine iyi. Breaking Bad izlerken canımız çıkmıştı. Ama bu iki dizi de harika. :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Fringe,The Walking Dead, Breaking Bad, How To Make It In America, Hung, Misfits olmassa olmazlarim ve hepside tatilde malesef fringe haric oda zaten 1 hafta var 3 hafta yok mınıskm :)