- Reaksiyon puanı
- 88
Bir film bu kadar mı muhteşem olur :clap:
Red Stevens, kendi çabasıyla büyük başarılar ve zenginlik elde etmiş bir adamdır. Ailesini de zenginliğinden yoksun bırakmaz. Ancak, onlara her şeyi vererek aslında yaşamla göğüs göğse gelme şanslarını da ellerinden almıştır. Ölümüne çok az kala bu hatasının bilincine varır ama aile bireylerinden pek çoğu için artık çok geçtir.Torunu Jason hariç...Kendisini hayatta bu kadar başarılı kılan cevheri, kıvılcımı yeğeninde de gördüğü için vasiyetinde ona Son bir Armağan hazırlar. Jason bunun ne olduğunu bir yıllık bir keşif yolculuğuna başarıyla tamamlayabilirse öğrenecektir.
Bence avatar'dan önceye almalısın :thumbup1:avatar'dan sonra sıraya koydum filmiinşallah beklenti içine soktun boşa çıkarmaz..
:clap:İzleyip te beğenmeyenlere ödediği paranın 20 misli hediyemizdir. Penguin'den beğenilme garantili film serisi...![]()
Ali Hillis oynarda film müthiş olmaz mı :wub:Film bayağıdır gözüme çarpıyordu ve sayende avatar'dan da öne alarak izledim iyi ki önermişsin iyi ki bekletmeden izlemişimtek kelime ile müthişti konu ve işleniş harika olmuş.Açıkçası bu kadar müthiş bir film beklemiyordum.
:mrgreen::mrgreen:Bu filmi halen izlemeyen SDN üyesi varsa, ıslak odunla döveceğiz ona göre.![]()