The Lord of The Rings STORE

DaY_WaLkeR_TR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
REFERANSLARIM İÇİN MESAJ ATABİLİRSİNİZ ARKADAŞLAR, BOLCA MEVCUT.

Yüzükler gerçek tungstendir. Doğada bulunan en sert ve en ağır metallerden biridir bilirsiniz diğer adıyla volfram. 24 ayar altın kaplamadır, yazılar lazerle yazılmadır silinmez. 60cm titanyum-çelik zincir dahildir. 3 yüzüğünde adet fiyatı 90 TL

Screenshot_10.png

Screenshot_5.png

Screenshot_6.png

Çiftler için yapılmış olan özel seramik yüzükler. Tamamen seramiktir. Fiyat 90TL

KDIJbo1.png

925 ayar gümüş ve dar versiyonudur. Yazıları yüzüğün üzerine kazınmıştır. 60cm zinciriyle birlikte. Fiyat 110TL

4ZZN4Al.png

Yüzüğün dar versiyonu. Tungsten üzerine altın kaplama. 60cm zinciriyle birlikte. Fiyat 75TL.

7lvDlnE.png

Aynı yüzüğün Hobbit filmindeki yazısız versiyonudur. Yine zinciriyle birlikte fiyat 85 TL

Screenshot_2.png

Barahir Yüzüğü. 925 Ayar gümüş ve titanyum modelleri bulunmaktadır. Gümüş model 110TL titanyum ise 90TL

Screenshot_13.png

Not: Yüzüklerin farklı numaraları bulunmaktadır, mesaj atarken ölçü sorunuz.

Arwen kolye 925 ayar gümüştür. Üzerinde taşlar Swarovski'dir. Alüminyum üzerine gümüş kaplama versiyonuda vardır ve taşları Austria Kristal'dir. Gümüş model 145TL, kaplama olan model ise 85TL'dir.

bBc10XQ.png

Elf Broşu. Alüminyum üzerine gümüş kaplamadır, 55cm uzunluğunda zincir dahildir. Fiyatı 75TL

Screenshot_11.png

Nenya Galadriel Yüzüğü. 925 ayar gümüştür, gümüş kaplama versiyonuda mevcuttur. Gümüş 110TL, kaplama 90TL

Screenshot_12.png

Arwen Bileklik. 925 ayar gümüştür. 11 gram ağırlığındadır. Fiyat 195TL

Screenshot_8.png

Galadriel Kraliçe Çiçeği Kolyesi. 925 ayar gümüştür, zincir dahildir. 14.54 gram ağırlığında. Fiyat 200 TL'dir.

sk02v.png

Galadriel Çiçek Kolyesi. 925 ayar gümüştür, zincir dahildir. Gümüş kaplama versiyonu vardır. Gümüş versiyonu 135TL, kaplama ise 85TL

xSN4KUZ.png

Thorin'e ait Erebor Anahtarının Kolyesi. 925 ayar gümüştür. 130TL'dir.

KvgLMzb.png

Orta Dünya Haritası 30x40, 40x50, 50x70 boyutlarında, tuval üzerine 1. kalite baskıdır. Fiyatlar 85TL 90TL 95TL şeklindedir.

Screenshot_9.png

ÖZEL YÜZÜKLER VE KOLYELER. [ İLAN LOTR AĞIRLIKLI OLDUĞUNDA BU ÜRÜNLERİ SADECE VİTRİNLİK OLARAK KOYUYORUM ARKADAŞLAR, İSTEYEN MESAJLA BİLGİ ALABİLİR]

OcIJqSF.png

jQSVJxp.png

RC161Mr.png

VEUt4rz.jpg

EWWiFXv.png

1eh1izj.png

05UCjAV.png

GeNzaAs.png

Wbg6UNP.png

pwi3.png

wwOKVHn.png

8ZfLncE.png

mqC4Pfa.png

kpbhtrG.png

rLhpcgr.png

5d7Rb6l.png

zbim.png

Xy95Som.png

jwum.png

S42rJd1.png

tOjNFGo.png

JKtFQf7.png

y9ExD8q.png

GGyAOsm.png

ahjv.png

GFJrtPZ.png

cCnzP9R.png

31fkqx

EhQKINA.png

1dbz.png

YF4ONf7.png

ktgs.png

67GUeKZ.png

f7ub.png

ke8Pcq5.png

irkf.png

3Tan6Rp.png

0FECziV.png

7pkrdvE.png

CbyhSGg.png

zuqq.png

Ürünler hediye kutusunda gelecektir fakat ayrıyetten metal mücevher kutuları bulunmaktadır. Fiyat farkı karşılığına sahip olabilirsiniz. Metal mücevher kutularından kesinlikle kar almamaktayım.

Ürünler adınıza yurtdışından sipariş edileceğinden teslimat süresi 10-15 gündür. Resmi tatil, yoğunluk vs gibi sebeplerden dolayı 3-5 gün uzayabilir. Film ve aksesuarlara yönelik üretim yapan bir firmadan alıyorum. Ebay,amazon tarzı gibi sitelerde şu fiyatı vs tarzı mesaj atmayın lütfen, sattığım ürünler 1. kalitedir.

Ödeme Şekli: Paypal/havale. Peşin ödemeyle yahut sipariş sırasından ürün ücretinin yarısı, ürün geldiğinde ise diğer yarısı şeklinde olabilir. Sanalpazar, gg üzerinden ilanda açılabilir fark ödenmek koşuluyla. Her şekilde güvenebilirsin, problem yaşamayacaksınız. Aldığınız ürünlerden memnun kalacaksınız. Ciddi ve güven sağlayan alıcılardan sipariş öncesi kapora veya peşinat alınmayabilir.

Ürünler ile ilgili her türlü sorunuz için çekinmeden mesaj atabilirsiniz.

qqakulusinek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş yüzükler tamam da,ben Anduril kılıcını arıyorum nerden bulabilirim yardımcı olabilir misiniz?

DaY_WaLkeR_TR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam Elf Broşu en son kaç olur? Bir de bu ürünler ciltte problem yaşatır mı? Kızarıklık vb.

Geç gördüm kusura bakma. PM atarsan daha iyi olur hocam.

@qqakulusinek

Kılıç var fakat gümrükte ya çok uğraştırır ya da hiç geçmez o yüzden düşünmüyorum.