The Hitman (Sinema)

FeeLiT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bence başrol de oynayan kişi bu film için ideal biri gibi gorunmuyor biraz daha sogukkanlı,gözleri mavi yürüyüşüyle dikkat çeken biri olabilirdi neyse filmden sonra tekrar değerlendirme yapabiliriz :*

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kesinlikle en yakışacak adam jason statham'dır.Sizce kim olur

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yav kimse fikir yazmıcakmı hiç hitman hastası yokmu aramızda

FeeLiT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Jason statham bu filme yakısırdı gözlere de mavi lens işte bu kadar ;D

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Zaten transporter filminde görünce demiştim.Orda ona hitman gibi bir karizma yapmaya çalışmışlardı.Mesela bagajda hazır takım elbisesi falan herşeyiyle hitmana benziyodu valla yazık olmuş bu filme alınmayışı

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
bdco dedi ki:
Yav kimse fikir yazmıcakmı hiç hitman hastası yokmu aramızda

Hitman fanatiği var tabiki olmaz mı !!!
Aylardır filmin yollarını gözlüyorum.Hitman üzerine bi kritik yapalım arkadaslar ;)

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Katiller içinde Hitman i tek geçerim artı kellik bi buna bide jason stathama yakışıyodu ama olmadı naapalım hayat devam ediyo

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
bdco dedi ki:
Katiller içinde Hitman i tek geçerim artı kellik bi buna bide jason stathama yakışıyodu ama olmadı naapalım hayat devam ediyo

Gerçekten Jason Statham kadar Hitman rolünü iyi oynayabilecek birini tanımıyorum...Eğer o olmasa Vin Diesel'de inanılmaz olurdu.Bu ikili Hitman karakteri için biçilmiş kaftan.Nasıl oluyoda yapımcılar böyle kelalaka bi adamı Hitman rolüne yakıstırıolar anlamıs değilim.Tanımıyolar heralde Jason ve Vin'i...

Ayrıca Hitman bir katil değil...Öldürdüğü bütün elemanlar Hitman'ın patronuna yanlış yapmıs insanlar ;D Hitman'de onları cezalandırıyıo.Sebebsiz yere öldürmüyo kimseyi ;D

Hitman Blood Money'deki en kalabalık insan topluluğu olan yeri bilirsiniz.Bu tavuk kıyafetli elemanların oldugu bölüm(adını şimdi hatırlayamadım bölümün)Orda sokakta gezen vatandaslardan bir tanesini bile yaşatmadım.Neden bilmiyorum ama içimden bir ses bana bunu yapmamı söyledi (&) :D :D :D

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yav bide şey var adam 2. oyunda tam dine dönüyo adamın babayı öldürüyolar.Adamın iyi biri olmasına fırsat vermiyolar.Bu adam çilelerle büyümüş yetimhanede.Ayrıca emrahın oda arkadaşıymış.Neyse o katil olmasında benmi oluyum dimi

FeeLiT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Vin Diesel kalıbıyla bu filme uymazdı bence o baya iri yarı :D Hitman in en son oyunu dışında hepsini oynadım sonuncusu nasip olmadı insallah bir ara

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
FeeLiT dedi ki:
Vin Diesel kalıbıyla bu filme uymazdı bence o baya iri yarı :D Hitman in en son oyunu dışında hepsini oynadım sonuncusu nasip olmadı insallah bir ara

Bir an önce oynamalısın Hitman Blood Money'i.

Harika.Bütün serilerin en iyisi

FeeLiT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Senin pc de varsa aksam musait olursan msn den gönder tamam mı :}

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ben malesef öss belasına blood moneyi oynayamadım ama 1 bitmek üzereydi 2 3 bitti