The Hangover 3 Filminin Çekimleri Başlıyor

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
The Hangover 3 Filminin Çekimleri Başlıyor

Bu sefer olaylar Tijiuana'da geçecek...

246453_480634185285095_484466259_n.jpg

Kurt Sürüsü, serinin üçüncü bölümü olan The Hangover Part III ile geri dönüyor. Çekimlerine önümüzdeki Eylül ayında başlanacak olan filmde olaylar bu sefer Los Angeles, Las Vegas ve Meksika'nın turistik bölgesi Tijiuana'da geçecek.

İsmi açıklanmayan bir kaynaktan gelen bilgiye göre filmin çoğu karakterlerin bulunduğu yer olan Los Angeles'ta yaşananlara odaklanacak, daha sonra Las Vegas'tan çılgın bir hafta geçirilecek olan Tijuana sahnelerine geçilecek.

Henüz hikâyenin detayları hakkında resmi açıklamalar yapılmasa da, filmin serinin önceki bölümlerinde olduğu gibi Stu (Ed Helms), Phil (Bradley Cooper) ve Alan'ın (Zach Galifianakis) başlarından geçecek çılgın maceraları anlatması bekleniyor.

Yönetmen koltuğunda yine Todd Phillips'in olduğu filmin senaryosu Craig Mazin'e ait. The Hangover Part III 24 Mayıs 2013'te vizyona girecek.

sleeper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum.Serinin ilk 2 filmi oldukça keyifliydi. :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
ilk ikisi süperdi öldüm gülmekten :D sabırsızlıkla bekliyorum :)

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
hangover-3-zach-galifianakis-set.jpg

hangover-3-ed-helms-set.jpg

hangover-3-sasha-barrese-set.jpg

hangover-3-bradley-cooper-gillian-vigman-set-1.jpg

hangover-3-jamie-chung-gillian-vigman-set.jpg

hangover-3-bradley-cooper-ed-helms-set.jpg

Setten görüntüler.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
harika bir seri devam etmesi çok güzel

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Şinigami,hakkaten bak bu yaptığın olmadı.Tarihlere bakar insan.

Forumda size konu açın diye para veren mi var yoksa ? Yani bir and içmiş gibi konu açıyorsunuz peş peşe sürekli :P

Reaksiyon puanı
0
Çok doğru.mesajı yazdığım sırada birkaç dakika nette kaldım ve tarihlere bakacak zamanım ne yazık ki yoktu.Tabi bu bir mazaret değil.Daha dikkatli olmam gerekirdi.Kusura bakma @Darknes$

Forumda size konu açın diye para veren mi var yoksa ? Yani bir and içmiş gibi konu açıyorsunuz peş peşe sürekli :P

Benim açtığım konu silinirse sevinirim.

@ReDo ne olmuş ki peş peşe konu açmakta -ara sıra böyle yanlışlıklar dışında tabi- ne zararı var sana. Sinema bölümüde aktif kalsın istiyorum.Kötü bişey mi bu ?