İpucu The Crew 2 Ye Küçük Imza Attım.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,436
Her oyuna giren görebilecektir. Havada Drift rekorumu acaba kim kıracaktır? Mavi yıldızlı yere geldiğinizde WhyPchWhy isimli oyuncunun rekorunu görceksiniz. O oyuncu ahanda benim :D

Nasıl geldim ne yaptım Replay olarak görünüyor. Sadece Arabanızı rekor yaptığım yerde durdurun ve izleyin nasıl yaptığımı göreceksiniz.

Aslında çook küçücük yokuşta zıplama yapan üyenin rekorunu kırmak istedim. Terslikten havada drift rekoru verdi bana :D

Haritada yerini atıyorum belki yolunuz düşer rekorumu yenilemek istersiniz. ?

CL4O97.jpg

0576M0.jpg

Son düzenleme:

ember_moon7

Profesör
Reaksiyon puanı
2,168
Her oyuna giren görebilecektir. Havada Drift rekorumu acaba kim kıracaktır? Mavi yıldızlı yere geldiğinizde WhyPchWhy isimli oyuncunun rekorunu görceksiniz. O oyuncu ahanda benim :D

Aslında çook küçücük yokuşta zıplama yapan üyenin rekorunu kırmak istedim. Terslikten havada drift rekoru verdi bana :D

Haritada yerini atıyorum belki yolunuz düşer rekorumu yenilemek istersiniz. ?

CL4O97.jpg

0576M0.jpg
Güzel bir oyuna benziyor :D

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,436
Güzel bir oyuna benziyor :D
Harita çok büyük abi ya. 13 km yol gideyim derken 7-8 dakka araba sürdüm 250`ile :D

Eğer Oynarsan Mekanik vitese ayarla. Otomatik viteste Hızla giderken viraja giriyorsun, vites düşürmek istemiyor buna göre geç hızlanıyor. Audi TT ve Aston Matrin var bende :D

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
NFS alacağıma bunu alır arkadaşlarla eğlenirim daha iyi. Çok daha eğlenceli bir oyun indirimde de güzel düşüyor.
Bu oyun nfs den daha iyi. Fakat bu oyuna o kadar para verileceğine Forza Horizon 4 alınsa daha iyi olur. Fizikleri ve grafikleri the crew 2 den çok daha iyi. Araba seçeneği çok fazla,toplam yanlış hatırlamıyorsam 700 araba var. Fakat arabalar fazla olduğu için aynı ses farklı araçlar için kullanılmış. Örnek olarak Lancer Evo 9 FH4 de, Subaru WRX STI gibi ses çıkarıyor.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,436
Bu oyun nfs den daha iyi. Fakat bu oyuna o kadar para verileceğine Forza Horizon 4 alınsa daha iyi olur. Fizikleri ve grafikleri the crew 2 den çok daha iyi. Araba seçeneği çok fazla,toplam yanlış hatırlamıyorsam 700 araba var. Fakat arabalar fazla olduğu için aynı ses farklı araçlar için kullanılmış. Örnek olarak Lancer Evo 9 FH4 de, Subaru WRX STI gibi ses çıkarıyor.
Bu arabalar tamamen farklı ses çıkarmalı değil mi? Subaru bildiğim kadarıyla daha da Horultulu çalışmalı

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Bu arabalar tamamen farklı ses çıkarmalı değil mi? Subaru bildiğim kadarıyla daha da Horultulu çalışmalı
Evet. Evo nun sesi farkı olması gerek. Evo, subaru impreza wrx sti ın boxer motoru gibi ses çıkarıyor bu oyunda.Forza Horizon 4 ün tek büyük eksiği bu. Bmw m4 ise skyline r34 ile aynı sesi kullanıyor. Fakat oyunda m4 ün gts versiyonunda ses gerçek m4 gibi çıkıyor yani gayet gerçekçi. Neden hala normal m4 ün sesini m4 gts gibi yapamamışlar anlamış değilim.

Son düzenleme:

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,640
Kasım 2020de playstore.com üzerinden 9 TLye almıştım ama sevemedim.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,436
Kasım 2020de playstore.com üzerinden 9 TLye almıştım ama sevemedim.
Haklılık payın var :D Gerçekcilikten uzak duruyo, uçmalı kaçmalı zıplamalı arabala oyunun pek sevmem. Araba zıplayınca sanıyorlar oyuncu eğleniyor. Aksine Wrekfest oyunu varya onun gibi ezmeli parçalamalı olsaydı çok daha kaliteli yapım olurdu.

Hangi araba nasıl ezilir diye eğlencesine oynanır. :) Fizik ve hasar efektini yükseltip Hoplamalı zıplamalı şeyleri yapmasaydılar Forza`nı unuttururdu bence.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,237
İkiyüzyirmiTL

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Haklılık payın var :D Gerçekcilikten uzak duruyo, uçmalı kaçmalı zıplamalı arabala oyunun pek sevmem. Araba zıplayınca sanıyorlar oyuncu eğleniyor. Aksine Wrekfest oyunu varya onun gibi ezmeli parçalamalı olsaydı çok daha kaliteli yapım olurdu.

Hangi araba nasıl ezilir diye eğlencesine oynanır. :) Fizik ve hasar efektini yükseltip Hoplamalı zıplamalı şeyleri yapmasaydılar Forza`nı unuttururdu bence.
The crew 2 de uçak ve tekne ekleyeceklerine araba fiziklerini çok geliştirselerdi ve daha fazla araba çeşitleri olsaydı şuanki durumundan çok daha iyi olurdu.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,436
The crew 2 de uçak ve tekne ekleyeceklerine araba fiziklerini çok geliştirselerdi ve daha fazla araba çeşitleri olsaydı şuanki durumundan çok daha iyi olurdu.
Zıplanan şeyleri de çıkarmak lazımdı. Eski java destekli telefonlarda Asphalt oyunu vardıya o türden olmuş.
Hatta farkettim ki zıplarken direksiyon hangi yöne bakıyorsa havada da o tarafa gidiyor.

asphalt'ın gelişmiş versiyonu :D

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Zıplanan şeyleri de çıkarmak lazımdı. Eski java destekli telefonlarda Asphalt oyunu vardıya o türden olmuş.
Hatta farkettim ki zıplarken direksiyon hangi yöne bakıyorsa havada da o tarafa gidiyor.

asphalt'ın gelişmiş versiyonu :D
Özellikle direksiyon setiyle Nfs 2015/Payback/Heat ve bu oyunu oynadığınızda zaten kötü olan fizikleri daha da berbat bir hale geliyor.