TGRT kanalları logolarını değiştirdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
10247293_709845432387504_6656793251794408634_n.png

tgrt0.jpg

logo_5227171.png

logo.png

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Fazla bi tasarım harikası değil ama eskisinden daha iyi..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ben hiç beğenmedim.

Gazeteden sonra kanalların logolarını da berbat ettiler.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Tgrt televizyon ve gazetesi için çok şey söylicem de neyse o çatı altında benim bi idolüm var onun hatrına susayım.. Ama yanlış anlaşılmasın milletin paraları iç edildiği konusu filan değil.. Zaten o paraların büyük bi kısmı ödenmiş kalanı da ödeniyor. Bence o durumda Enver Ören'in ayağını kaydırmak için düzenlenmiş bi komploydu. O zamanın başbakanı Enver Ören'i arayıp seni bitirdim demiş.. Bunu söyleyen bi başbakan.

Tgrt televizyon olarak düzgün bi yayıncılık sergilemedi. Gereksiz büyük miktarda paralar harcayıp gereksiz bitik kişilere program yaptırıp ekrana sürdüler.

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Hiç beğenmedim. Hem yok belgeselmiş,yok eu, yok haber falan ne gerek bunlara kapat hepsini adam akıllı bir tane kanal kur.

Ama şöyle 1995 yıllarındaki gibi bir TGRT kur. Ne kanaldı be o zamanlar tam bir aile kanalı.

Şimdi doğru düzgün bir kanal yok hepsi saçma sapan diziler ile dolu yada hükümete yaranmaya çalışan bir yayın politikası içinde oldukları için hiç çekilmiyorlar. :glare:

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
tgrt belgesel e özellikle hayranım :D

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
sadelik her zaman hoştur bakın trt1 e.sadece yazıdan ibaret ama çok hoş logosu var.bu logoda sade ama hoş olmuş.ayrıca bir not: tgrtnin yeni logosu ingilterede tasarlandı arkadaşlar :)

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Hazır logo yapan siteler var oraya tgrt haber yazıp kaydete basmışlar

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Ama kaynağa dikkat edersen Zaman gazetesinin ne olduğunu herkes biliyor.

Tgrt, Sabah Havuzcuların ne olduğunu da biliyorsundur inşallah. Tekzip basını.

Kaynak Ahmet Ertürk eski TMSF başkanı, şu anda Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı. Üstelik bende İhlas Finans zedeyim. TMSF nin el koymasına da engelde hükümet. İhlas Holding'in aldığı ihalelere bi bakın bu zamanda. Ama parasını hortumladıklarına hala para yok.

Yav arkadaş ne kadar haramzade İhlas seven varmış. Bunda bile hemen "dikkat edersen kaynak zaman" deme yandaşlığına düşüyorlar.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
[MENTION=32361]SARKAT[/MENTION] Kardeşim tamam sende zede olabilirsin saygı duyuyorum ama bu senin paranın ödenmeyeceği anlamına gelmiyor.. Adamlar ödüyoruz ve ödeyeceğiz de diyorlar.. O zamanki hükümetin amacı da zaten direk bıuydu İhlas finansa el koymak. Sadece İhlas Finans değil İhlas Holding'in tamamen kökünü kazımak.. İşte böyle olunca da ortaya sizin gibi ihlaszedeler çıktı tamam saygı duyuyoruz ama paralarınızın son kuruşuna kadar ödeneceğinden emin olabilirsiniz..

Bu arada ben yandaş filan değilim.. Zaman gazetesinin nereye bağlı olduğu ve de cemaatinde ne olduğu ortada zaten.. Yandaşlıkla ne alakası var..

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Bence Gayet Güzel Olmuş Sade.TRT Logosuna Benzemiş

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
@SARKAT Kardeşim tamam sende zede olabilirsin saygı duyuyorum ama bu senin paranın ödenmeyeceği anlamına gelmiyor.. Adamlar ödüyoruz ve ödeyeceğiz de diyorlar.. O zamanki hükümetin amacı da zaten direk bıuydu İhlas finansa el koymak. Sadece İhlas Finans değil İhlas Holding'in tamamen kökünü kazımak.. İşte böyle olunca da ortaya sizin gibi ihlaszedeler çıktı tamam saygı duyuyoruz ama paralarınızın son kuruşuna kadar ödeneceğinden emin olabilirsiniz..

Bu arada ben yandaş filan değilim.. Zaman gazetesinin nereye bağlı olduğu ve de cemaatinde ne olduğu ortada zaten.. Yandaşlıkla ne alakası var..

Öyle değil işte güzel arkadaşım. Benim bildiğim o günlerde başka finans kurumu batmadı. İhlas finansda paraları aldı gitti. Yani öyle bildiğimiz bir batış değil. Hükümette sonra öyle bi koruyup kolladı ki şu an zenginliği çok iyi seviyelere bile geldi. Hala neyin parasını vermiyor ki o zamanda parası vardı zaten. 13 yıl olmuş. İhlas Finansın batmasına neden olan, onu koruyan kollayan, sonrada zengin edip koruyanlara ben hakkımı helal etmiyorum.

Piyasadaki alacaklılarından 630 milyon dolar tahsil eden İhlas Finans, 75 bin mudisine olan 450 milyon dolarlık borcunu 13 yıldır ödemedi.

Hükümet banka batırmaya çalışacağına, gitsin batan bankaların mudilerine sahip çıksın.

Ben Ahmet Ertürk diyorum siz hala zaman diyorsunuz. Başka kaynaklarda var. Yoksa 2005'de Sabahtada bu haber vardı.