TFF kararını verdi.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Ek Açıklama 2020-02-13 212130.png

TFF Yönetim Kurulu Göztepe-Beşiktaş, Gençlerbirliği-Gaziantep ve Konyaspor - Beşiktaş maçlarında kural hatası olmadığına karar verdi.

İşte yapılan resmi açıklama;
"Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu bugün Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yaptığı toplantıda;
1- 26.01.2020 tarihindeki Göztepe-Beşiktaş müsabakasıyla ilgili Beşiktaş Kulübü'nün,
2- 24.01.2020 tarihindeki Gençlerbirliği-Gaziantep FK maçıyla ilgili Gaziantep Futbol Kulübü'nün,
3- 23.11.2019 tarihindeki İttifak Holding Konyaspor-Beşiktaş karşılaşmasıyla ilgili de İttifak Holding Konyaspor Kulübü'nün yaptığı başvuruları değerlendirdi ve söz konusu maçlarda kural hatası olmadığına karar verdi." şeklinde belirtilmiştir.

Peki bu duruma göre sizin görüşleriniz neler acaba? TFF' nin bu kararı doğru mu?

Ali Uncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Trabzonspor u şampiyon mu yapacaklar diye soruya soruyla cevap versem kısmende olsa sorunu cevaplamış olur muyum

KamtariR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,904
Berbat oynayan takımı eleştirmek yerine komplo teorileri üretmek fayda getirmiyor.

Trabzonspor onlarca yıldır desteksiz oynuyor
Hala daha öyle

Devlet desteğini ve şikeyi şampiyonluk sayısı fazla olan kulüplerde aramak daha doğru olur ??