kaberdey
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 87
Merhaba Arkadaşlar,
yeni aldığım bir domaini değerlendirmek için bir site hazırladım. Site hala gelişme aşamasında ve zaman buldukça yeni özellikleri eklemeye devam
ediyorum.
Web tasarımla ilgilenen arkadaşlar için bir çok hizmet hazıradım ve hazırlamaya da devam ediyorum. Umarım işinize yarar
Ücretsiz Hizmetler
Lütfen Görüş Fikir Yorum Eleştirilerinizi iletmekten çekinmeyin...
yeni aldığım bir domaini değerlendirmek için bir site hazırladım. Site hala gelişme aşamasında ve zaman buldukça yeni özellikleri eklemeye devam
ediyorum.
Web tasarımla ilgilenen arkadaşlar için bir çok hizmet hazıradım ve hazırlamaya da devam ediyorum. Umarım işinize yarar

Ücretsiz Hizmetler
- Ücretsiz BACKLINK servisi
- e-mail adreslerinizi ya da istediğiniz metinleri sizin belirlediğiniz (font,boyut,renk,döndürme) özelliklerde resme çeviren PICMAIL servisi
- İstediğiniz bir resmin üzerine istediğiniz başka bir resmi ekleyebileceğiniz, bazı özelliklerini düzenleyebileceğiniz WATERMARK servisi
- Sitelerinizde kullanacağınız, adres çubuğunun başında (http://'den hemen önce) görünen logoyu kolayca oluşturabileceğiniz FAVICON GENERATOR hizmeti.
- Resimlerin kenarlarını yuvarlatmak için kullanılacak olan ROUNDPIC servisi (kodlaması devam ediyor)
Lütfen Görüş Fikir Yorum Eleştirilerinizi iletmekten çekinmeyin...