Teşekkürler Vodafone :))

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
Degerli musterimiz, musteri memnuniyeti kapsaminda yapilan incelemeler sonucu Vodafone Live kullanimizla ilgili hattiniza 1,3 TL iade edilmistir.

(Vodafone live kullanımı ücretsiz diye dolaşıyodum sitede baktım lira eksildi.Çok kızmıştım.Biraz geç oldu ama iade etmiş vodafone.Teşekkürler)

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bana fazladan 10 lira vermişlerdi, iade etmişlerdi :)

Vodafone ' u seviyorum bu yüzden :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Turkcell'de benden 2 hafta içinde 130 lira aldı..:)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
valla iiki çıktı bu vodafone yoksa turkcell evimi bile alacaktı nerdeyse:D:D:D:D:D

CLOUD

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benden iki sefer 8'er TL aldı sebepsiz yere.geri istemedim direkt hattımı taşıttım,onlara atılacak en büyük kazık bu.

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
vodafone gercekten musterısını koruyor kolluyor :)

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
acaba face paketim olduğu halde kestikleri kontörleride verirlermi :D

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
Hiç beklemediğin bir günde verirler herhalde :)

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
benım basıma bır gun cok guzel bır olay gelmısti.. Karabük'e gitmiştim gezmek için...
O gece bir otelde kalmak zorunda kaldım ve daha sonrasında ise otel o kadar tuhaftı kı uyumamak için birşeyler yapmam lazımdı :)

bende facebook sayfamı açtım 3 tl ye 1 ay bedava olayı vardı.. neyse o biçim dolaştım derken 10 tl gitmiş abow kaldım kontorsüz :D sabah arıyacağım insanı bile arıyamıyacak kıvama gelmiştim :D arkadaşlardan ödünç kontör istedim ve turkcel müşteri hizmetlerini aradım...

Bu arada ertesi gün bayramdı :)

Bır bayan cıktı karşıma biraz konustuk falan filan benım sorunum aslında daha farklıydıda kısadan yazıyorum.
neyse durumu anlattım kız saçmalamaya başladı :) bu arada saat gece 2...

Derken dedım baskasına aktarın.. Bır erkek arkadaşa aktardı :) oda saçmaladı saçmaladıkça bende muhabbet ediyorum :D maksat vakit geçsin.. aslında sinirlenmedim ama sinirlenmiş gibi davranıyordum :D

Derken en sonunda zeynep diye adını hiç unutmuyacağım on numara sesli bir bayan aldı telefonu....
buyrun dedi tam olarak istediğiniz nedir :)

Bende başladım anlatmaya bu zeynep hatuna :) şöyle oldu bu böyle dedi o öyle dedi falan .. ama on numara neşeli bir biçimde :)
Zeynep hatun başladı yarılmaya gülmekten.. siz ne kadar neşelisiniz dedi gecenin bu saatinde falan :)

bende dedim aslında sinirlenmiştim ama sizin sesinizi duyunca neşem yerine geldi :)

Kız başladı gülmeye derken normalde sabaha kadar beklemeniz lazım ama ben işinizi hemen hallediyorum dedi sağolsun ve bana 10 tl yolladı :) derken başka bir isteğiniz varmı dedi :) bende dedim ah birde bayram şekerimide verseydiniz :D

Kız artık dayanamadı ne dıyecegını şaşırdı.. siz nasııl birşeysiniz böyle yaa gece gece benimde moralimi yerine getirdiniz falan biraz daha uzatsam dertleşçez :)

neyse gerçekten varmı isteğiniz dedi.. dedim şu 10 tl yi 100 tl yapın sonrada şekerimi şu adrese yollayın falan :D

Yok yok şaka yaptım hadi iyi geceler iyi bayramlar bayramınız mübarek olsun dedim kapattım ama sesi halen kullağımda

ZEYNEPPPPP sen nesin bee :D

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
benım basıma bır gun cok guzel bır olay gelmısti.. Karabük'e gitmiştim gezmek için...
O gece bir otelde kalmak zorunda kaldım ve daha sonrasında ise otel o kadar tuhaftı kı uyumamak için birşeyler yapmam lazımdı :)

bende facebook sayfamı açtım 3 tl ye 1 ay bedava olayı vardı.. neyse o biçim dolaştım derken 10 tl gitmiş abow kaldım kontorsüz :D sabah arıyacağım insanı bile arıyamıyacak kıvama gelmiştim :D arkadaşlardan ödünç kontör istedim ve turkcel müşteri hizmetlerini aradım...

Bu arada ertesi gün bayramdı :)

Bır bayan cıktı karşıma biraz konustuk falan filan benım sorunum aslında daha farklıydıda kısadan yazıyorum.
neyse durumu anlattım kız saçmalamaya başladı :) bu arada saat gece 2...

Derken dedım baskasına aktarın.. Bır erkek arkadaşa aktardı :) oda saçmaladı saçmaladıkça bende muhabbet ediyorum :D maksat vakit geçsin.. aslında sinirlenmedim ama sinirlenmiş gibi davranıyordum :D

Derken en sonunda zeynep diye adını hiç unutmuyacağım on numara sesli bir bayan aldı telefonu....
buyrun dedi tam olarak istediğiniz nedir :)

Bende başladım anlatmaya bu zeynep hatuna :) şöyle oldu bu böyle dedi o öyle dedi falan .. ama on numara neşeli bir biçimde :)
Zeynep hatun başladı yarılmaya gülmekten.. siz ne kadar neşelisiniz dedi gecenin bu saatinde falan :)

bende dedim aslında sinirlenmiştim ama sizin sesinizi duyunca neşem yerine geldi :)

Kız başladı gülmeye derken normalde sabaha kadar beklemeniz lazım ama ben işinizi hemen hallediyorum dedi sağolsun ve bana 10 tl yolladı :) derken başka bir isteğiniz varmı dedi :) bende dedim ah birde bayram şekerimide verseydiniz :D

Kız artık dayanamadı ne dıyecegını şaşırdı.. siz nasııl birşeysiniz böyle yaa gece gece benimde moralimi yerine getirdiniz falan biraz daha uzatsam dertleşçez :)

neyse gerçekten varmı isteğiniz dedi.. dedim şu 10 tl yi 100 tl yapın sonrada şekerimi şu adrese yollayın falan :D

Yok yok şaka yaptım hadi iyi geceler iyi bayramlar bayramınız mübarek olsun dedim kapattım ama sesi halen kullağımda

ZEYNEPPPPP sen nesin bee :D

Hemen yeni konu aç: Call Centerdeki kız diye :D

Dr.Yunus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1.3 tl ver senden kralı yok trajikomik sanki :D

xsxixsx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu an avea kullanıyorum oda mecburiyetten yoksa en menun kalodığım hat vodafone du

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Bende geçende 13tl lik faturaya 9.20 tl ödedim :) Seni Seviyoruz Vodafone! :D

cashpoint

Asistan
Reaksiyon puanı
0
3 operatör var muhakkak birinden birine geçeceksiniz ki öle ve hangisi daha uygun gelirse o iyidir doğru ama hiç birinin fiyatları iyi değil konumlarını o kadar güzel kullanıyorlar ki millet ne yapsın