Teşekkür alır mıyım sizce?

asasin.34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar yıl sonu not ortalamam 69.33 teşekkür alırmıyım sizce?
Bir arkadaşımın not ortalaması ise 68.66 o alabilirmi?E-okul yuvarlarmı bunları 4 e bilgisi olan lütfen yazsın.
(zayıfım yok sadece 1 tane 2 m var)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
yuvarlama olmaz 70 olması lazım diye hatırlıyorum.
hocalarınızın birinden bir kaç puan isteseydiniz bari :D

asasin.34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sanırım artık çok geç mesleki bi dersten 95 almam gerekiyodu 80 almışım bunu beklemiyordum

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
çok kritik yerde kalmışsın notlar girilmedi ise bi hocan ile konuş çok istiyorsan Teşekkürü :)

Tekno Çocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Maalesef olmaz,70 üzeri olması lazım,eğer sadece bir ders notunu sorsaydın ve örneğin sadece o dersten ortalaman 69,50 olsaydı 4 olurdu.Benim arkadaşım geçen sene 69,50'yi geçtiği halde teşekkür alamadı,ben de geçen sene 2.dönem maalesef 84,58'den teşekkür aldım,bu dönem galiba 89,39.

asasin.34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
evt saolun pazartesi konuşucam onunla

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Keşke konuşsaydın bende sınırdaydım konuştum ve verdi ama artık iş işten geçti, e-okul kapandı diye biliyorum. :)

asasin.34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Maalesef olmaz,70 üzeri olması lazım,eğer sadece bir ders notunu sorsaydın ve örneğin sadece o dersten ortalaman 69,50 olsaydı 4 olurdu.Benim arkadaşım geçen sene 69,50'yi geçtiği halde teşekkür alamadı,ben de geçen sene 2.dönem maalesef 84,58'den teşekkür aldım,bu dönem galiba 89,39.
ortalaman 90 olsa karnede 1 varsa teşekkür vermiyolar mağalesef doğru

Keşke konuşsaydın bende sınırdaydım konuştum ve verdi ama artık iş işten geçti, e-okul kapandı diye biliyorum. :)
ah benim salak kafam inşallah kapanmamıştır e-okul yoksa vicdan azabı çekicem 0.67 puanı alamadım diye

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Biz zamanında ne teşekkür nede taktir alırdık 11 zayıfla eve gider bi ton dayak yerdik :D

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
ah benim salak kafam inşallah kapanmamıştır e-okul yoksa vicdan azabı çekicem 0.67 puanı alamadım diye
Dün e-okul kapandı.Artık değişiklik yapılmıyor diye biliyorum çünkü son hafta yok da yazılamıyorsun.

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar;

Endişenizde gayet haklısınız. Ancak teşekkür almak veya alamamak çok mühim bir durum değil. Zira genel ortalamanız 69.99 olsa bile kaçıracağınız teşekkür size herhangi bir ekstra puan sağlamayacak. Aileniz açısından istiyorsunuz sanırım,sakın ha hocalardan puan istemeyin. Onurlu bir öğrenci olarak hakkınız olana razı olun.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
[MENTION=47620]spybot[/MENTION] kötü örnek olma bi kere de ya :D :D

Merhabalar;

Endişenizde gayet haklısınız. Ancak teşekkür almak veya alamamak çok mühim bir durum değil. Zira genel ortalamanız 69.99 olsa bile kaçıracağınız teşekkür size herhangi bir ekstra puan sağlamayacak. Aileniz açısından istiyorsunuz sanırım,sakın ha hocalardan puan istemeyin. Onurlu bir öğrenci olarak hakkınız olana razı olun.
hocalardan puan istemeyin demek çok yanlış arkadaşım geçiş için üniversitede bu yol ile 3 dersini verdi BA ile geçti 3ünüde görüşünüze katılmıyorum. :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Ailem eğitimci olduğu için biliyorum ki en az 70 olması gerekiyor. 69.99 olsa bile alamazsın.

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
@spybot kötü örnek olma bi kere de ya :D :D

hocalardan puan istemeyin demek çok yanlış arkadaşım geçiş için üniversitede bu yol ile 3 dersini verdi BA ile geçti 3ünüde görüşünüze katılmıyorum. :)

Görüşünüze saygı duyuyorum. Ancak karşılaştığım akademisyenler bu konuya karşı o kadar hassas ve tahammülsüz ki, onların fikirleri tamamen bana empoze edilmiş gibi. Ama sanırım doğrusu da bu. Zira hakkınsa geçersin,değilse geçemezsin. Not istemenin etik olan bir yanını göremiyorum. Şahsen istemem. Ama isteyen insanada niye istiyosun demem. Saygı gösteririm.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
[MENTION=268454]Aksungurx[/MENTION]
dediğiniz gibi hakkı olanı almalı insan.
ama şunu da iyi biliyorum bu yol ile geçen çoğu insan var.
muhasebe sınavlarını verememiş biri olarak vize notlarım 70 üstüydü finallerden kalmıştım.
sadece şuana kadar bi muhasebe hocamdan istemiştim o da vermemişti ama bölümdeki geveze, hoca ile devamlı sohbet içinde olan elemanlar geçerken ben kalmıştım. baya olay olmuştu gerçi beni bırakınca bütlerden de geçirmedi ya neyse.:)

açıkçası,dediklerinize harfiyen katılıyorum. ancak sistemin bu şekilde ilerlediğini düşünmüyorum. en güzel örneklerden birini de yazdım.

keşke o karşılaştığınız hocalar ile bende karşılaşsaydım adil ve adaletlilermiş hiç olmazsa. :)

asasin.34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar;

benim için hiç önemli deil gerçekten ama insan ailesini sevindirecek bi teşekkür istiyor doğrusu

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
@Aksungurx
dediğiniz gibi hakkı olanı almalı insan.
ama şunu da iyi biliyorum bu yol ile geçen çoğu insan var.
muhasebe sınavlarını verememiş biri olarak vize notlarım 70 üstüydü finallerden kalmıştım.
sadece şuana kadar bi muhasebe hocamdan istemiştim o da vermemişti ama bölümdeki geveze, hoca ile devamlı sohbet içinde olan elemanlar geçerken ben kalmıştım. baya olay olmuştu gerçi beni bırakınca bütlerden de geçirmedi ya neyse.:)

açıkçası,dediklerinize harfiyen katılıyorum. ancak sistemin bu şekilde ilerlediğini düşünmüyorum. en güzel örneklerden birini de yazdım.

keşke o karşılaştığınız hocalar ile bende karşılaşsaydım adil ve adaletlilermiş hiç olmazsa. :)
Fikir olarak aynı ortak paydada buluşuyoruz. Bu yanlış sistem tamamen ortadan kalkmalı. Ama bunun içinde kafa yapılarının biraz gelişmesi gerekiyor. Hocayla sohbetleri sağlam olan öğrencinin dersi elini kolunu sallayarak vermesi sadece bir hırsızlık değil aynı zamanda düzenbazlıktır. İşte bu yüzden eğitim sistemimiz Amerika İngiltere gibi ülkelerin yanından bile geçemiyor. Ülkemizde eğitim adına o kadar yanlış var ki, bu da baştan sona yanlışa batmış bir sistemin küçük sayılabilecek yanlışlıklarından biri.

benim için hiç önemli deil gerçekten ama insan ailesini sevindirecek bi teşekkür istiyor doğrusu

Seni çok iyi anlıyorum. Ama şu var ailene bu dönem bir teşekkür belgesi götüremeyebilirsin belki, ama ileriki zamanda tıp fakültesinde,hukuk fakültesinde veya bu tarz gerçekten geleceği parlak yerlerde okursan bu belgeyi hatırlamazsın bile. Bu sana biraz ders olsun. Bu yoldan geçmiş biri olarak şunu söyleyebilirim, sen bi yerlere gelmezsen kocaman bir 0'sın. Bi yerlere gelmek istiyorsanda çok basit ve tek çözümü var -ailen zengin değilse- çalış. Çok çalış. Sonradan başını taşlara vurma. Güzel bir bölümü kazandığında yaşadığın o haz şu anda ders çalışmana engel olan ve zevkli olarak algıladığın her şeyden daha değerli ve daha eğlenceli. Umarım tavsiyemi bilmişlik olarak algılamazsın. Sadece hayatta bazı hatalarını yeni anlamış bir abin olarak dostça bir tavsiyede bulunmak istedim.

asasin.34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Fikir olarak aynı ortak paydada buluşuyoruz. Bu yanlış sistem tamamen ortadan kalkmalı. Ama bunun içinde kafa yapılarının biraz gelişmesi gerekiyor. Hocayla sohbetleri sağlam olan öğrencinin dersi elini kolunu sallayarak vermesi sadece bir hırsızlık değil aynı zamanda düzenbazlıktır. İşte bu yüzden eğitim sistemimiz Amerika İngiltere gibi ülkelerin yanından bile geçemiyor. Ülkemizde eğitim adına o kadar yanlış var ki, bu da baştan sona yanlışa batmış bir sistemin küçük sayılabilecek yanlışlıklarından biri.

Seni çok iyi anlıyorum. Ama şu var ailene bu dönem bir teşekkür belgesi götüremeyebilirsin belki, ama ileriki zamanda tıp fakültesinde,hukuk fakültesinde veya bu tarz gerçekten geleceği parlak yerlerde okursan bu belgeyi hatırlamazsın bile. Bu sana biraz ders olsun. Bu yoldan geçmiş biri olarak şunu söyleyebilirim, sen bi yerlere gelmezsen kocaman bir 0'sın. Bi yerlere gelmek istiyorsanda çok basit ve tek çözümü var -ailen zengin değilse- çalış. Çok çalış. Sonradan başını taşlara vurma. Güzel bir bölümü kazandığında yaşadığın o haz şu anda ders çalışmana engel olan ve zevkli olarak algıladığın her şeyden daha değerli ve daha eğlenceli. Umarım tavsiyemi bilmişlik olarak algılamazsın. Sadece hayatta bazı hatalarını yeni anlamış bir abin olarak dostça bir tavsiyede bulunmak istedim.
hocam saolun tavsiyeniz için asla bilmişlik deil bu sadece tavsiye saolun
Kapanmadı e-okul. :)
her ihtimale karsı pazartesi hocalarla bi konuşayım

Konu bayağı uzamış sonucu karne aldıktan sonra buraya yazıcam arkadaşlar.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Taratıp buraya koy bekliyoruz =)

Ben ilk-orta-lise hep takdir aldım =)

Bir sürü de başarı belgem vardır, ne günlerdi be :)

Halen saklarım =)

Üniversite ortamında bozulduk :P

asasin.34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Evt arkadaşlar teşekkür almayı çok istesemde alamadım düz geçtim işte söz verdiğim gibi notlarım hapinize teşekkürler.Bide Hayırlı Cumalar.

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Alman lazım yada karnende 2 var diye alamadın sanırım olsun bi dahaki dönem alırsın.Gene senin karnen iyi benim kardeşimde imam hatipli 10 tane 1 i var.

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Alman lazım yada karnende 2 var diye alamadın sanırım olsun bi dahaki dönem alırsın.Gene senin karnen iyi benim kardeşimde imam hatipli 10 tane 1 i var.

e-okul o konuda yuvarlama yapmıyor. erenberk'in de dediği gibi 69.99 olsa bile alamazdı. :)

asasin.34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
nabalım 2. döneme artık

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
alalmıyosun reis sadece e okul 69.50 de veriyor seninki çok acı birşey :/