Arkadaslar islemciye termal macun surdum guzelce herseyi dogru taktim ama bilgisayari actim fan calisti 10 saniye acildi ama ekranda hicbisey yoktu acaba ramlari yanlis mi taktim diyorum ama yardimci olursaniz sevinirim
macunu fazla sürmeseydin. bakır bacak üste gelince etrafına fazla yayılmış olabilir. sadece ekranda görüntü yoksa ekran soketini kontrol et. içindeki dişler çok hassas zorlama olduysa eğilmiş olabilir.
Aciliyor 10 saniye bekledikten sonra kapaniyor sonra kendi kendine tekrar aciliyor sonra hep acik kaliyor ama ekranda hicbisey yokSoketleri kontrol edin
Termal macununu temizleyip yeniden prinç tanesi kadar sürün ve vidaları orantılı şekilde tekrar sıkın işlemci yerine düzgün oturmaz ise ve işlemci üzerindeki metal bloklar işlemci üstünde eşit yük dağılımı ile durmaz ise görüntünün gelmemesi normaldir ayrıca ramlerı yerine iyi oturmamış olabilirsiniz
Aynı sorunu olan bir bilgisayar elime geçti termal macunuyla falan uğraşmadın işlemcisinin bir vidası gevşemiş onu sıktım soketleri kontrol ettim çalıştı.