Termal macun sürmelimiyim?

NGHTMA2E

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Ben 20 gün önce termal macun yeniledim. Şuan sıcaklık 75 derece. 85 dereceye çıkıyo. cs 1.6 da arkada ts3 açıkken 50-60 fps. ilk sürdüğüm zamanlarda sadece ping artışı oluyodu, fps yine 100 dü. Termal macun sürmelimiyim? kasayı az açtığım için ve modemin kablosu çoklu prizde, pc nin kabloları da. Size bir danışayım dedim.

Birde msconfig den işlemci sayısını 1 e çektim ısı düşüşü olacak mı diye? ısıya fazla etki eder mi?

Latiroz Kaipa

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
631
Ben 20 gün önce termal macun yeniledim. Şuan sıcaklık 75 derece. 85 dereceye çıkıyo. cs 1.6 da arkada ts3 açıkken 50-60 fps. ilk sürdüğüm zamanlarda sadece ping artışı oluyodu, fps yine 100 dü. Termal macun sürmelimiyim? kasayı az açtığım için ve modemin kablosu çoklu prizde, pc nin kabloları da. Size bir danışayım dedim.

Birde msconfig den işlemci sayısını 1 e çektim ısı düşüşü olacak mı diye? ısıya fazla etki eder mi?
MSconfig ayarlarını kurcalama termal macun değiştirirsen sorun belki çözülebilir.

NGHTMA2E

Asistan
Reaksiyon puanı
68
şimdi farkettim. işlemci sayısını 4 e çekebiliyordum. şimdi sadece 1 var?

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Termal macunu neye nasıl sürdün?
Laptop mu PC mi.
20 gün önce sürmene rağmen öncesine kıyasla performans kaybı varsa bir yerlerde bir şeyleri yanlış yapmışsın demektir.

denizzined

Asistan
Reaksiyon puanı
142
Termal macunu neye nasıl sürdün?
Laptop mu PC mi.
20 gün önce sürmene rağmen öncesine kıyasla performans kaybı varsa bir yerlerde bir şeyleri yanlış yapmışsın demektir.

Aynen katılıyorum, bende 15 gün önce masa üstü bilgisayarım işlemci 75'C ekran kartı 60'C civarına çıkyordu her ikisinede termal macun sürdüm ve şaun işlemci 40'C civarı ekran kartı 35'C civarında hiç bir sorun olmadı performansıda gayet sistemim eski olmasına rağmen hatalı bir işlem olabilir.

NGHTMA2E

Asistan
Reaksiyon puanı
68
masaüstü. sürmeden önce sıcaklık boşta 80 derece. oyunlarda 97 derece. sürdüğümde oyunlarda max 75 gördüm. sürmeden önce performans kaybı yoktu gördüğüm kadarıyla. sadece eski oyunları oynatıyor, yeni oyunlarda (pc kötü yeni dediğime bakmayın zula dan bahsediyorum. zula da sistem gereksinimleri düşük olsa da benim pc de kasıyor.) pc tamamen kitleniyodu, donuyodu, fişi çekmek zorunda kalıyoduk. zaten en ucuz termal macunu aldık. ya 15 tl yada 10 tl.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hiztesti.png

internet hızı böyle. görüntüyü alırken programlar açıktı hızı düşmüş olabilir. internet 16 mbps
shift delete açılırken biraz yavaş açılıyo arada. (arkada program açık olmadan). ısının chrome da sitelerin yavaş açılmasına sebep olur mu?

Son düzenleme: