TheHaftefg
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Bilgisayarımın 11 yıldır aynı termal macun ile gittiğini fark ettim. 30-60₺ aralığında termal macun önerirseniz sevinirim.
önerdiğim ürünün biraz düşüğü ama kaliteli ve bilindik marka alınabilirPeki bu?
Cooler Master HTK-002 Yüksek Performanslı Termal Macun Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Cooler Master HTK-002-U1-GP TERMAL MACUN BEYAZ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Mesaj otomatik birleştirildi:
@OhGodDamn
Peki bu nasıl?![]()
Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun gr fiyatı 62,26 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Teşekkür ederim yardımın içinönerdiğim ürünün biraz düşüğü ama kaliteli ve bilindik marka alınabilir
Peki bu nasıl?
Cooler Master HTK-002 Yüksek Performanslı Termal Macun Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Cooler Master HTK-002-U1-GP TERMAL MACUN BEYAZ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
önerdiğim ürünün biraz düşüğü ama kaliteli ve bilindik marka alınabilir
Bilgisayarın tozunu aldım fakat elimde termal macun olmadığı için yenileyemedim. Fanı ve peteği nasıl tam olarak silebilirim?11 yıl mı? maşallah. güzelce temizle işlemcinin üstünü. sakın kazıma, pamukla temizleyebilirsin.
termal macun sürülme şekilleri var, youtube dan izle nasıl sürüldüğüne dair. arctic öneririm ben de. zalman kullanıyorum şu an elimde o var. arctic güzeldir.
elin değmişken,ön ve arkadaki fanlardaki tozu ve ekran kartının işlemcisinin termal macununu da yenile..
termal macun aldığında işlemci fan bloğunu sökmen gerekiyor. sökünce de temizleyebilirsin fanı.Bilgi
Bilgisayarın tozunu aldım fakat elimde termal macun olmadığı için yenileyemedim. Fanı ve peteği nasıl tam olarak silebilirim?