Termal macun önerisi

TheHaftefg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bilgisayarımın 11 yıldır aynı termal macun ile gittiğini fark ettim. 30-60₺ aralığında termal macun önerirseniz sevinirim.

ZeroTwo

Asistan
Reaksiyon puanı
252

TheHaftefg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Peki bu nasıl?
Mesaj otomatik birleştirildi:

önerdiğim ürünün biraz düşüğü ama kaliteli ve bilindik marka alınabilir
Teşekkür ederim yardımın için

ZeroTwo

Asistan
Reaksiyon puanı
252

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
11 yıl mı? maşallah. güzelce temizle işlemcinin üstünü. sakın kazıma, pamukla temizleyebilirsin.

termal macun sürülme şekilleri var, youtube dan izle nasıl sürüldüğüne dair. arctic öneririm ben de. zalman kullanıyorum şu an elimde o var. arctic güzeldir.

elin değmişken,ön ve arkadaki fanlardaki tozu ve ekran kartının işlemcisinin termal macununu da yenile..

TheHaftefg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bilgi
11 yıl mı? maşallah. güzelce temizle işlemcinin üstünü. sakın kazıma, pamukla temizleyebilirsin.

termal macun sürülme şekilleri var, youtube dan izle nasıl sürüldüğüne dair. arctic öneririm ben de. zalman kullanıyorum şu an elimde o var. arctic güzeldir.

elin değmişken,ön ve arkadaki fanlardaki tozu ve ekran kartının işlemcisinin termal macununu da yenile..
Bilgisayarın tozunu aldım fakat elimde termal macun olmadığı için yenileyemedim. Fanı ve peteği nasıl tam olarak silebilirim?

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
Bilgi

Bilgisayarın tozunu aldım fakat elimde termal macun olmadığı için yenileyemedim. Fanı ve peteği nasıl tam olarak silebilirim?
termal macun aldığında işlemci fan bloğunu sökmen gerekiyor. sökünce de temizleyebilirsin fanı.

bilgisayarın ön ve arkasındaki fanları temizlemek için; önce bilgisayar kapalı haldeyken kasanın arkasındaki power supply (psu nun) düğmesinden kapatıyoruz.arkadaki elektrik bağlantısını çıkartıyoruz.

hafif nemli bir bez ile fan kanatlarını silebilirsin, işlemciyi sökünce üstündeki soğutma da çıkacağı için rahatlıkla temizlik yapabilirsin.

yaz gelmeden termal macunlarını yenile derim..

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
ucuz ürünlere yönelme, kaliteli macun ile ucuz macun arasında 5 ila 8 derece arasında fark yaşayabilirsin. uzun kullanım da farklardan bi tanesi.

6 ayda bi temizlerim dersen al, çünkü bu kısa sürede etkinliğini kaybedecektir.