Hocam internet üzerinden baktım çok farklılarına denk geldim fiyat performans önerilerden hiç birini bulamadım bunlarda 99 tl ye kadar çıkıyor
Deepcool Gamer Storm G40
Deepcool Gamer Storm G40
hocam ne yapabilirim? hem 3gr 69 tl felan fazla pahalıArctic mx 4 2019 edition öneririm.
Benim bildiğim bunun bir tık iyisi coolermaster mastergel pro oda 100 120 tl aralığında.
yalnız attığınız mx 2 için 8gr diyor. Sanırım 2 paket yollayacaklar. ?
3 4 gr olmasi tek bilgisayar icin fazla yeterli. 6 ay 1 senede bir degistirceginden termal macun bitmeden paket icinde de olsa kurumaya yüz tutar. Bir kac kezde kullanabilirsin. Acilmamis halde 8 yil raf ömrü diye geciyor.hocam ne yapabilirim? hem 3gr 69 tl felan fazla pahalı
ilk yazdığım deepcool z3 nasıldır? bilginiz varmı hocam3 4 gr olmasi tek bilgisayar icin fazla yeterli. 6 ay 1 senede bir degistirceginden termal macun bitmeden paket icinde de olsa kurumaya yüz tutar. Bir kac kezde kullanabilirsin. Acilmamis halde 8 yil raf ömrü diye geciyor.
Yani gramin cok olmasina degil islevini iyi yapmasina, ucuz olmasina bakman daha iyi olur.
Isı iletim katsayisina bakmak lazim. Yapisida onemli ama en cok o etkiler. Suan bakamiyorum ufak bir isim var bir kac yerden teyit etmek gerek.ilk yazdığım deepcool z3 nasıldır? bilginiz varmı hocam
sizin söylediğiniz buldum ama özellik yazılmıyorIsı iletim katsayisina bakmak lazim. Yapisida onemli ama en cok o etkiler. Suan bakamiyorum ufak bir isim var bir kac yerden teyit etmek gerek.
Arctic mx4 8.5 W/mK.
Degere bakarken W/mC birimine sahipse sayisal deger daha dusuk olur. Iki birimide kullanabiliyorlar.
5-6 nin altinda olmadikca iyidir desek yeridir. Tabi uretici yalan bilgi vermiyorsa.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendi sitesinde >1.134 W/mK olarak belirtilmiş.
Kendim kullanmadığımdan direk kıyaslama yapamamda bu değer doğruysa neredeyse ısı yalıtkanı bir malzeme bu ?
DEEPCOOL Z3
mx 2 bilgileri 5.6 W/mKsizin söylediğiniz buldum ama özellik azılmıyor Arctic MX-4 Thermal Compound Kupit v Baku. Arctic MX4 Termopasta Bakida ucuz satışı qiyməti kredite almaq
Güzeldir, alınabilir.ilk yazdığım deepcool z3 nasıldır? bilginiz varmı hocam
hayır yapılmadımx 2 bilgileri 5.6 W/mK
mx 4 bilgileri 8.5 W/mK
mx2 de gayet iyi iş yapar. Sistemine overclock yapıldıysa tartışmaya açık
8 gram dediğim gibi fazla gelir bir arkadaşınla ortak alıp fiyatı yarı yarıya bölüşün.hayır yapılmadı
hocam siz mx önerdiniz diğer arkadaşta z3 alına biir dedi ortada kaldım ?8 gram dediğim gibi fazla gelir bir arkadaşınla ortak alıp fiyatı yarı yarıya bölüşün.
Veya tek başına 6 tl fazla verip 4 gramı alır 2 3 kez kendin kullanırsın. Seçim senin.
Eğer termal macunu sıkıp sıkıp sağa sola sürmem dersen 4 gram kafi ?
Kullanmadığımdan kötüleyemem yoksa o ısı katsayısıyla yerin dibine sokardım ?hocam siz mx önerdiniz diğer arkadaşta z3 alına biir dedi ortada kaldım ?
malasef hocam yok burda çeşit çeşit güzel hayaller ötesi macunlar 3 site buldum 3 de aynısını farklı fiyata satıyorCooler Master En İyi Termal Macun Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
Seç beğen, sanırım Cooler Master iyidir.![]()