Termal macun değiştirsem garanti dışı?

gokhankaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler leptap 1 aylık.ama işlemci ve gpu sıcaklıkları 70 lere çıkıyor.termal macun aldım ama vidaları sökmeden bi sormak istedim macun değiştirsem garanti dışı kalır mi?arızandiğnda kardeşim içini açmışsınız garanti dışı cihaz diyebilirlermi?sıcaklıkları çok canımı sıkıyor.bi fanlı pad soğutucu alcam ama o yetmez..garanti dışı kalır mi?

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
garanyi dışı olur direkt olarak. sorunun varsa servise ver.

berinark

Asistan
Reaksiyon puanı
1
1 Aylık cihazın termal macununda sorun yoktur çok büyük ihtimalle. Hiç açma içini, servise ver. Bi arkadaşım benzer sorundan servise gönderdi ve fanın ters takıldığı anlaşıldı mesela.

gokhankaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fanın ters takılması olayı çok aptalcaymış.bence dandik macun sürdükleri için kurumuştur macun benim düşüncem o.beş para etmez macun sürer gönderirler.açma mı diyorsunuz simdi ?

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşım ne alaka 5 paralık termal macun süremezler macun fanın bitişik oldugu demirin altında bulunur pc üretilinirken elle sürülmez hepsinde aynısı yapıştırılır seninkine özel macun sıkmazlar merak etme. Çok istiyosan aç içini sık ama değişen bişey olmucaktır çünkü bukadar yeni aletin bukadar ısınmaması gerek. İşlemcin yüzde kaçlarda çalışıyo ? 2 senelik laptopum var i5 işlemcili %3 ten yukarı cıktıgını görmedim sitelerde gezerken işlemcin yuksek degerlerde calısıyorsa sistemini tarat bu aralar var bişeyler direk işlemciye yuklenio garanti dışı kesin kalır içini açarsan zaten toshiiba gizli vida koyuyo bilmeyen birisi ilk açmada muhtemalen çatlatıyo oraları dikkat etmen gerek markası neyse önce videosunu bulup izle. Ama sorun olursa garanti ilgilenmez direk para ister

gokhankaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hiç gerek yok o zaman.benim aklıma direk macun geldi.bende de i5 in 2. Serisi var.yüzde kaçlarda olduğunu hatırlamyrum yarın yazarım eğer anormal derseniz gönderirim aldığım yere onlar baksinlar icabına.

berinark

Asistan
Reaksiyon puanı
1
fanın ters takılması olayı çok aptalcaymış.bence dandik macun sürdükleri için kurumuştur macun benim düşüncem o.beş para etmez macun sürer gönderirler.açma mı diyorsunuz simdi ?

Aptalca ama olmuş işte:) Servise gönder için rahat etsin.