Terim'in korkusu yok !..

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24

news_manset_resim_hs_Terim037.jpg

Almanya'nın Bielefeld kenti yakınlarındaki Mariendorf kasabasında Avrupa Şampiyonası hazırlık çalışmalarını sürdüren (A) Milli Futbol Takımı'nda, teknik direktör Fatih Terim, ''Rakiplerimizden ürktüğüm, korktuğum yok. Korkum, oyuncularımın formsuzluğu olabilir'' dedi.

Terim, bugün kamp yaptıkları otelin bahçesinde düzenlediği basın toplantısında. gazetecilerin çeşitli konulara ilişkin sorularını yanıtladı.
Ekibi tarafından şampiyonada yer alan rakip takımların izlendiğini ifade eden Terim, ''Rakiplerinizde hangi oyunculardan çekiniyorsunuz'' şeklindeki bir soruya, ''Benim çekinmem ya da korkum yok. Korkum, oyuncumun o zaman formda olmaması olabilir'' cevabını verdi.

Gökhan Gönül'ün sağlık durumunun gün geçtikçe iyiye gittiğini, Hamit'in durumunda da iyileşme olduğunu ifade eden Terim, Hamit'in, oynadığı Bayern Münih takımının doktoru tarafından kontrol edildiğini söyledi.

Gökhan ve Servet'in, takımlarında en çok forma giyen oyuncular olduklarını, bu oyuncuların dinlenmelerinin iyi olduğunu ve kendilerini hiç bir zaman riske atmak gibi bir düşüncesi olmadığını belirten Terim, ''Maçlar kaybedilebilir, ancak oyuncu kaybetmeye gönlüm razı olmaz'' dedi.

Terim, Hamit'in Alman dergisine bu konuda verdiği beyanatın da doğru olduğunu söyledi.

Kadrodan çıkartılacak olan 3 oyuncunun henüz belli olmadığını, bunun zor bir seçim olacağını da kaydeden Terim, oyuncuların kendi aralarında olumlu bir rekabet içinde olduklarını sözlerine ekledi.

Terim, kafalarında belirli bir onbirin olduğunu, ancak bunun yapılacak çalışmalardan sonra kesinlik kazanacağını ifade ederek, ''Ancak, Volkan birinci kaleci olarak sahaya çıkacak. Ayrıca, şu ana kadar Türkiye hafızalarda yer etmiş durumda. Avrupa Şampiyonası'yla birlikte hafızalardan silinmeyecek hale gelecek'' diye konuştu.

Avrupa Şampiyonası'ndan sonra bir takıma gitmeyi düşünüp düşünmediğinin sorulması üzerine ise Fatih Terim, ''Şu ana kadar hiç kimseyle görüşmedim. Eşimi dahi, vakit buldukça arıyorum. Fatih Terim için bir gecikme söz konusu değildir. Şu anda tüm konsantrasyonumuz milli takımın başarısı için'' şeklinde karşılık verdi.

Bu akşam, 15 dakikası basına açık olacak bir antrenman yapacak milliler, yarın akşam da Bochum kentinde Uruguay'a karşı ikinci hazırlık maçına çıkacak.

http://www.ligtv.com.tr/Euro_2008.aspx?r=1&hid=38939

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Türkün korkusu olmadıki zaten genlerimizdeki tek eksiklik bu olsa gerek ;)

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
ellerine sağlık paylaşım için...

şahsen ben Fatih Terim'in medya ile olan ilişkilerini , konuşmalarını hiç sevmiyorum tasvipte etmiyorum... şey geldi aklıma hani geçen sene milli maçtan sonra basın toplantısı düzenlerken tercüman istememişti , kendisi konuşmuştu inglizceyi çat pat tarzanca çok gülmüştüm :D

everything is something happen , tabıla ( scoreboard demek istemişti ) vs.... :D :D :D

not Fatih Terim'den inglizce dersi : http://www.timsah.com/FATIH-TERIM-DERS-VERIYOR-AMA-INGILIZCE-/q0MM0QEXBUU