Terim'e İspanya'dan teklif

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
İspanya’da Malaga Kulübü’nü satın alarak dünyaya adını duyuran Katar Kraliyet Ailesi Üyesi Şeyh Abdullah Bin Nasser Al Thani’nin, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in peşinde olduğu ileri sürüldü.

6e29d39c8b3fa2eee3a4c76510b0cff0.jpg

La Liga’da bu sezon yaklaşık 60 milyon euro harcayarak güçlü bir kadro oluşturan Al Thani, iki sezon önce Real Madrid’i çalıştıran Şilili teknik direktör Manuel Pellegrini’yi takımın başına getirmişti. Al Thani’nin, ligde 4. sırada yer alan Malaga’nın performansından memnun olmadığı ve yeni yapılanma çerçevesinde Terim’e teklif yapacağı iddia edildi.

Yıldızları topladı

Katar Emiri Hamad Ben Jalifa Al Thani’nin akrabası olan Şeyh Abdullah Bin Nasser Al Thani’nin, Fatih Terim operasyonunu hayata geçirmek için düğmeye bastığı ve sezon sonunu beklemeden sürpriz yapmaya hazırlandığı ileri sürüldü. Terim’in ismini ilk olarak gündeme getiren kişinin ise Katar Emiri Hamad Ben Jalifa Al Thani olduğu bildirildi.

Malaga Kulübü’nün yönetim kuruluna yakın akrabalarını alan Başkan Abdullah Bin Nasser Al Thani’nin, 133 metre uzunluğundaki süper lüks yatıyla Türkiye’ye gelerek, Fatih Terim için bizzat çalışma yapmayı düşündüğü de ifade edildi.
Abdullah Bin Nasser Al Thani, Avrupa’nın en zengin kulüp sahipleri arasında gösteriliyor. Malaga, Al Thani başkanlık koltuğuna oturduktan sonra aralarında Julio Baptista, SantiCazorla, Carlos Kameni, Demichelis, Joris Mathijsen, Jeremy Toulalan, Buonanotte ve Ruud van Nistelrooy gibi dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katmıştı. Malaga, Arapsermayesi tarafından satın alınan İngiliz ekibi Manchester City gibi yaptığı flaş transferler nedeniyle İspanya’da Malaga City ve Petro Malaga isimleriyle anılıyor.

La Liga’da son olarak kendi sahasında sürpriz şekilde Real Betis’e 2-0 yenilen Malaga 4. sıradaki yerini tehlikeye attı. Al Thani’nin, Şampiyonlar Ligi biletinin kaptırılması halinde Manuel Pellegri’nin görevine son vermesine kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Gideceğini sanmıyorum Fatih Terim'in.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
vay arkadaş para bir takımı ne hallere sokuyor bizede sağlam bir destekçi lazım

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
pellegrini bırakılır mı yaa :) keşke beşiktaşa gelse.

Reaksiyon puanı
10,315
Gideceğini sanmıyorum Fatih Terim'in.

çok da emin olma aga, bu dünyada herşeyin bir fiyatı vardır.
fiyatını bulunca akan sular duruyor biliyorsunuz.
fatih terim nihayetinde bir profesyonel, takım sevgisi bi yere kadar.
o yer de zurnanın değil, paranın dırt dediği yerdir.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
la ligada dördüncülüğün beğenilmeyecek bir yanı yokki. ilk 2 sıra belli zaten. 3. ve 4. de şampiyonlar ligine gidiyor. daha ne olsun?

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Gitmez fatih terim bizim arkamızdaki takımlar sevinmesin boşuna :D

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Galatasarayın yine gerçek kimliğine Terim getirdi dur daha nereye gidiyor. Başarılara şimdi başlıyoruz.