Tercihleriniz Okunamıyor Hatası Çözümü

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Chrome'da her açılışta "Tercihleriniz okunamıyor. Bazı Özellikler kullanılamayabilir. Tercihlerde yapılan değişiklikler kaydedilmeyecektir." şeklinde bir uyarı alıyorsanız bu hatanın çözümü aslında çok basittir.
IRX1cPG.png
Çözüm:

1. Google Chrome'dan tamamen çıkın.
  2. Windows Gezgini'ni açmak için Windows tuşu
    SNP_2894099_en_v1
    +E
    klavye kısayolunu kullanın.
  3. Görüntülenen Windows Gezgini penceresinde, adres çubuğuna aşağıdaki bilgiyi (yeşil olan) girin.
    • Windows XP: %USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\
    • Windows Vista/ Windows 7/ Windows 8: %LOCALAPPDATA%\Google\Chrome\User Data\
  4. Açılan dizin penceresinde "Default" adlı klasörü bulun ve bunu, "Default yedek" olarak yeniden adlandırın.
  5. Google Chrome'u tekrar açmayı deneyin. Tarayıcınızı kullanmaya başladığınızda yeni bir "Default" klasörü otomatik olarak oluşturulur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocam dediğiniz gibi yaptım fakat yer işaretlerindeki bütün kayıtlı sayfalar gitti. bunu nasıl geri alabilirim? önemli sayfalar vardı çünkü.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
olmadı. günlerdir uğraşıyorum. format bile attım sonuç aynı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sorun chromunuzda degil sorun ccleaner güncel olmamasında

bebeto59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorun temizleme programlarınızda chromda değil ilk önce ccleaner gibi bir program kullanıyorsanız onu güncelleyim chromu kaldırıp tekrar kurun sorun kalmazz. saygılar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm aynı sorunu ben de yaşıyorum fakat yeşil yazıları girdiğim alanda default klasörünü bulamadım sanırım silinmiş.ne yapabilirim lütfen yardımedin...

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ccleaner vb yazılımlarda google veri tabanını sıkıştır dosyalarını temizle diye birşey görürseniz tiki kaldırın bu sorunla karşılaşmayacaksınız ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sağ tıklıyorum Fakat Yeniden adlandır diye bir seçenek yok :helpsmilie: