Teori: Desmond'ın Adaya Düşmesi

karaxeborr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Desmond’ın düğmeye basma görevine nasıl getirildiği: Ruth -Desmond’ın yanındaki başrahip- ve Charles Widmore arasında bir bağ olabilir. Ruth’un, Penny’e babasına selam söylemesini istemesinden ve Charles Widmore’a şarap satmasından bu bağ anlaşılabilir. Charles Widmore, Ruth’a düğmeye basma görevi için birisini bulmasını söylemiş olabilir. Ruth’ta Desmond’ı kapalı bir oda da tutarak belki de onu denedi. Onu rahip olmanın gereği olarak kandırdı. Hatta Ruth’un şu sözleri de biraz çelişkili: “Tanrı’nın senin için, rahiplikten çok daha başka planları olduğunu düşünüyorum, Desmond. Daha büyük planları.”. Burada onun adaya düşeceğini kastediyor olabilir.
Ayrıca Ruth bir bölümde o gizemli sayılardan birini, 108’i, kullanıyor. Bulundukları sene içerisinde 108 kasa şarap şişelediklerini söylüyor. 108'e dikkat çekmemin nedeni de sayıları Widmore'un adamlarının kullanması bana göre.

mütevazılık yapmak isterdim ama bu teoriyi kendim yazdım :mrgreen: Görüşlerinizi bekliyorum....

Triblanka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mantıklı,bir teori'de ise Libby'nin dharmanın alt elemanlarından olabileceği söyleniyor.Teknesini Desmond'a verip oonun adaya düşmesini sağladığı söyleniyor.:)

“Tanrı’nın senin için, rahiplikten çok daha başka planları olduğunu düşünüyorum, Desmond. Daha büyük planları.”.

Burda dediği gibi rahip'te dharmanın elemanlarından olabilir;))

atacalipso

Doçent
Reaksiyon puanı
0
full seri indirdim ama yinede izlemedim şu tostu :D