bilicimustafa12
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 626
TEOG 2017 tercih sonuçları bu yılın sınav takviminde belirtilen tarihten önce açıklandı. e-okul günün en çok ziyaret edilen sitesi oldu. TEOG tercih sonuçlarını öğrenmek isteyen öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olan e-okul sistemine erişim sağlamaya çalışıyor. Peki TEOG tercih sonucu e- okul üzerinden nasıl sorgulanır?
Okulların tatil olması ardından daha nadir kullanılan E- okul sistemi bugün TEOG tercih sonuçlarının açıklanması nedeniyle kilitlendi. Ortaöğretim 8. sınıf öğrencileri TEOG tercih sonuçlarına www.meb.gov.tr adresinden ve e-okul girişi yaparak ulaşılabilecek.
TEOG yerleştirme sonuçlarını adaylar yerleştirme işlemi sonucunda öğrenim görmeye hak kazandıkları okulları MEB'in internet sitesinden görebilecek. TEOG yerleştirme sonuçları ..::T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI::.. Ortaöğretime Geçiş Uygulaması ve T.C. Millî Eğitim Bakanlığı e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi adreslerinde ilan edilecek. Öğrenciler T.C. kimlik numarası ve okul numarasıyla sonuç bilgilerini sorgulayabilecek. Öğrencilere ayrıca sınav sonuç belgesi gönderilmeyecek.
Teog Sonucunuzu Öğrenmek İçin Tıklayınız!
TEOG TAKVİMİ
14-18 Ağustos 2017: Yerleştirmeye Esas 1. Nakil Tercih Başvurularının Alınması
21 Ağustos 2017: Yerleştirmeye Esas 1. Nakil Sonuçlarının Açıklanması
21-25 Ağustos 2017: Yerleştirmeye Esas 2. Nakil Tercih Başvurularının Alınması
28 Ağustos 2017: Yerleştirmeye Esas 2. Nakil Sonuçlarının Açıklanması
28 Ağustos-06 Eylül 2017: Yerleştirmeye Esas 3. Nakil Tercih Başvurularının Alınması
8 Eylül 2017: Yerleştirmeye Esas 3. Nakil Sonuçlarının ve Taban Puanlarının Açıklanması
E- okul üzerinden TEOG tercih sonucu sorgulama

Okulların tatil olması ardından daha nadir kullanılan E- okul sistemi bugün TEOG tercih sonuçlarının açıklanması nedeniyle kilitlendi. Ortaöğretim 8. sınıf öğrencileri TEOG tercih sonuçlarına www.meb.gov.tr adresinden ve e-okul girişi yaparak ulaşılabilecek.
TEOG yerleştirme sonuçlarını adaylar yerleştirme işlemi sonucunda öğrenim görmeye hak kazandıkları okulları MEB'in internet sitesinden görebilecek. TEOG yerleştirme sonuçları ..::T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI::.. Ortaöğretime Geçiş Uygulaması ve T.C. Millî Eğitim Bakanlığı e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi adreslerinde ilan edilecek. Öğrenciler T.C. kimlik numarası ve okul numarasıyla sonuç bilgilerini sorgulayabilecek. Öğrencilere ayrıca sınav sonuç belgesi gönderilmeyecek.
Teog Sonucunuzu Öğrenmek İçin Tıklayınız!
TEOG TAKVİMİ
14-18 Ağustos 2017: Yerleştirmeye Esas 1. Nakil Tercih Başvurularının Alınması
21 Ağustos 2017: Yerleştirmeye Esas 1. Nakil Sonuçlarının Açıklanması
21-25 Ağustos 2017: Yerleştirmeye Esas 2. Nakil Tercih Başvurularının Alınması
28 Ağustos 2017: Yerleştirmeye Esas 2. Nakil Sonuçlarının Açıklanması
28 Ağustos-06 Eylül 2017: Yerleştirmeye Esas 3. Nakil Tercih Başvurularının Alınması
8 Eylül 2017: Yerleştirmeye Esas 3. Nakil Sonuçlarının ve Taban Puanlarının Açıklanması
E- okul üzerinden TEOG tercih sonucu sorgulama