Tema Arayanlar İçin Yeni Adres

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Site kurulumuyla ilgili arkadaşlar için tema arama derdine son verecek yeni bir site hazırladım arkadaşlar. Aslında geçen yıldan beri kendime arşiv olsun diye local'de kullandığım bir sistemdi ancak şimdi diğer insanlarlada paylaşmaya karar verdim. Site ilgi görürse windows temalar, telefon temaları falanda paylaşabiliriz. Hatta ilgiye göre kullanıcılarında tema eklemesini sağlayabiliriz. :) Önerilere her zaman açığım, siteye buradan ulaşabilirsiniz...

pickitup

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Fikir güzel. Lakin Prestashop u göremedim.
Ayrıca resimler biraz daha büyük olsa daha iyi olabilir.
Birde mouse ile üzerine gelince büyüyen resim özelliği de kolaylık sağlar. Kolay gelsin

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Güzel bir site olmuş. bence tema ekleme seçeneğini aç.diyelim ben bir tane güzel tema bulursam direk eklerim.Sitenin sade olması kullanılabilirliğini artırmış :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Fikir güzel. Lakin Prestashop u göremedim.
Ayrıca resimler biraz daha büyük olsa daha iyi olabilir.
Birde mouse ile üzerine gelince büyüyen resim özelliği de kolaylık sağlar. Kolay gelsin

Proje ilgi görürse geri kalan temalarda yüklenecektir. Zaten o küçük resimleri tıkladığınızda büyük halleri açılıyor. :)

Güzel bir site olmuş. bence tema ekleme seçeneğini aç.diyelim ben bir tane güzel tema bulursam direk eklerim.Sitenin sade olması kullanılabilirliğini artırmış :)

Yeterli hite ulaşmadan o özelliği aktif etmeyi düşünmüyorum ama bu forumdan eklemek isteyen arkadaşlar olursa onlara özel üyelik açabilirim. :)

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Güzel bir fikir ama kaynak kodlarını nasıl görüntüleyebiliriz?
Özellikle db kullanmayan ve çok detaylı olmayan özellikle CSS ve Xhtml bazlı site şablonları işimi görür.
Daha dün akşam 10, 12 değişik şablon indirdim bedava kaynak sunan web sitelerinden.
Şu benim htmlokulunu yine yayınlamak istiyorum.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
güzel olmuş eline sağlık ama şu temaları gösteren pencerelerdeki kırmızlar pek bi cırtlak durmuş sitede bence başka bi renk yada başka bi tarz kullansan daha güzel durur.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Vb 4 içinde kategori açmalısın bence şuan popüler olan bir sürüm.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Vb 4 içinde kategori açmalısın bence şuan popüler olan bir sürüm.

Farkındayım ancak yeterli sayıda içerik temin edebileceğimden emin değilim. :) Çünkü genelde ücretli temalara sahip.. :)