Telpa Servise Telefon Nasıl Gönderilir?

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Discovery telefonumuz şarj soketi arızası yaptı. İlk jenerasyon telefonlardan olduğu için problemli olduğunu biliyoruz kısmet bugüneymiş :)

Yarın servise göndermeyi düşünüyorum. Elden gönderirsem daha iyi olacak. Bunun için ne yapmam gerekiyor. Hangi kargo firmasına götürmem lazım, kargoyu karşılıyorlar mı, servis formu doldurmam gerekiyor mu, faturasının fotokopisini göndermem gerekiyor mu?

Sitesine baktım bulamadım. Bulan arkadaşlar veya bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Anlasildi yine ugrascaz bakalim nasil gonderilecegine

caoudillismo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sa bugun hayırlısıyla teknomis.com dan telefonum kargoya verildi satıcı telpa garantisi dedi ama fiyat piyasaya göre düşük 1.199 tl orjinal telpa olup olmadıgını nasıl anlarız?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tam olarak hangi kargo şirketi olduğunu hatırlamıyorum fakat ücretsiz kargo ile gönderilip ücretsiz kargo ile size ulaşıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selaun aleykum benimde discovery arıza yaptı sarj yeri soketi daha doğrusu garantiye yollayacam ne gerekli göndermek için hangi evraklar gerekir simdiden sağolun

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
ücretsiz kargo ile gonderenilirsiniz. imei numaranızı biryere kayıt edin kutu içersine arıza ile ilgili not bırakın

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Bir kağıda derdinizi anlatan not yazın, telefonu varsa kutusuyla beraber gönderin. Kutusu yoksa kırtasiyelerde pat pat naylonlu zarflar oluyor. Onlardan alıp onunla gönderin. Kutu olmayınca, kargo sırasında oluşabilecek zararları kimse karşılamıyor.

Herhangi bir form falan doldurmuyorsunuz. Direk gönderiyorsunuz.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar şimdi benim böyle bir sorunum yok ama aklıma geldi sormak istedim şimdi bu telefon başka yerlere giderse malum kargo karisabiliyor nadir olsa da , gönderdiğin yer servis sonrası başka bir yere gönderirse filan ne oluyor :D

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar vodafondan aldığım Brighstar çıkışlı Blackberry cep telefonum var. Ses seviyesini yükseltince hoparlörden cızırtı gelmeye başladı.
1- Bu garanti kapsamına girer mi?
2- Cihaz 2 yıl garantili 25.03.2014'de alınmıştı. Garantisi devam ediyor mu yada kaç ay kalmış?
3- Fatura benim adıma değil garantiye verirken sıkıntı olur mu?
4- Brigstar'a hangi servis bakıyor?
5- Garantiye verirken ne yapma gerekiyor? Servis sitesinden form falan dolduracağız mı?
6- Kargoya mı vereceğiz?
Yardımcı olursanız sevinirim.

ibo4fun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elinizde bir adet fatura mümkünse kutusu ile beraber en yakın vodafone bayisine gitmeniz gerek orada kısa bir ön inceleme yapılıyor arıza veya değil kullanıcı hatası veya degil gibi sonra onlar yolluyorlar siz direk internetten brighstar yazıp buldunuz adrese yollamiyorsunuz önce muhatap bayi onlar form doldurup Kullanıcı hatası değildir Teknik ariza diyecekler ücretsiz yollayacaklar...

Tavsiyem size Büyük AVM lerden birine gidip ordaki Vodafon bayisine bırakmanız daha hızlı işlem yaparlar

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Elinizde bir adet fatura mümkünse kutusu ile beraber en yakın vodafone bayisine gitmeniz gerek orada kısa bir ön inceleme yapılıyor arıza veya değil kullanıcı hatası veya degil gibi sonra onlar yolluyorlar siz direk internetten brighstar yazıp buldunuz adrese yollamiyorsunuz önce muhatap bayi onlar form doldurup Kullanıcı hatası değildir Teknik ariza diyecekler ücretsiz yollayacaklar...

Tavsiyem size Büyük AVM lerden birine gidip ordaki Vodafon bayisine bırakmanız daha hızlı işlem yaparlar

Teşekkür ederim kardeşim. Büyük bir vodafone bayine gitsem başından savmaz değil mi? Çünkü dediğin şekilde ilk defa duydum. Genelde kargo ile kendin yollayacaksın falan diyorlar. Bu arada fatura benim adıma değil, sıkıntı çıkarırlar mı vodafone bayiinden.

bykursad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Faturaya da gerek yok seri numarası üzerinden garantisi olup olmadığı kontrol ediyorlar zaten telefonu aldığınız bayiye götürün şikayetlerinizi not ettirin yada anlaşmalı olan yurt içi kargoya götürün karşı ödemeli olarak yollayın örneğin; bir adet general mobile elite telefon 20 çeşit arıza çıkarır garanti kapsamında diyerek telpa servisini yollarsınız neredeyse 30 iş günü dolmuştur ama onların bi tarafında olmaz geri dönme tenezzülünde bile bulunmazlar :)

A

Atakan GM

SDN Okuru
Benim GM Discovery 16GB var. Power tuşu biraz içeri göçtü ve zor basılıyor. Şuan fazla sorun değil ama Screnshoot yapmak zor oluyor ve ileriki zamanlarda sorun olabilir. Servise göndersem yaparmı. Ben Avea'dan aldım telefonu nereye götürmeliyim.

Atakan GM 16GB

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende GM Discovery 16GB var. Avea'dan aldım. Power tuşu içe göçtü. Servise nasıl gönderebilirim.

Elite123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
GM discover elite var sarj sıkıntısı varda garanti bakarmi bide kaç günde gelir ve hangi kargoya vercem

Atakan GM 16GB

Asistan
Reaksiyon puanı
0
3 def servise gitti telefon ilk seferi alıcı güçlü değildi hiç bir şey yapmadan gönderdiler bizde yine verdik bu kez arıza çözüldü tel 1 hafta içinde onarılıp geldi 3. seferi ise sarj olmuyordu hafta sonu verdik bugün yani çarşamba geldi telefon ana kart ve kamera değişmiş MNG ile gidip geliyor o yüzden hızlı:) GM nin attığı msj sayesinde telefonu takip edebiliyoruz rahat şekilde ama Teknosadan aldığım ürün hem bozuk çıktı hemde iade almadılar 1 gün içinde gittik iade etmeye yinede almıyorlar ve insanı cahil yerine koyuyorlar ve 2 hafta serviste hiç bir işlem görmeden bekledi ve internetten takip edebileçeğimiz yer bile yoktu ya bayiye gitcez yada mh yi arayacaz GM king benim için.