Tell me more iç hata numarası 2.6

constantin34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, yeni kurduğum tell me more ispanyolca eğitim setini daemon tolls ile açarken hata alıyorum ve kapanıyor. windows 8 işletim sistemi, k-lite codec patch yüklü ama yine çalışmıyor. hata kodlarının resimi alta yükledim. bi yardım edin şu câhile allah rızası için bee :D

s43km.png

s43mp.png

constantin34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kimseden bir cevap gelmeyince ben kendim biraz kurcaladım yazılımı ve sorunun çözümünü buldum.

işlem merkezini aç, sorun giderme' ye tıkla, windowsun önceki sürümleri için yapılmış programları çalıştır seç ve ileri tıklayarak bitir. sorun ortadan kalkıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
işlem merkezini nereden açıyoruz ustam anlamadım ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
harbi makbule gectı birader sagol. k lite codec pack yukleme ılede sorun cozuluyormus.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dostum işlem merkezine girip dediklerini yapıyorum ancak tell me more yüklü olmasına rağmen program listesinde orunmuyor ve listelenmeyenlerden secilmiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
program gözükmeyebilir arkadaşın anlattığı yere kadar geldikten sonra "listelenmeyene" tıklayın oradan cd sürücüsündeki "autorunexe" yi seçin sonra programı başlata tıklayın :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yıllardan beri olan problemimi çözmemde yardımcı olan arkadaşa çok teşekkürler

sahintok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar inşallah sorunumun çözümü sizde vardır...Programı kuruyorum her şey tamam sisteme kayıt oluyorum sonra birinci cd yi takıyorum kullanıcı adımı seçip başlangıça tıklıyorum donup kalıyor. Yardımınız için şimdiden teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar eğer uyumluluk denetlerken programlar listesinde bulamazsanız programın kurulu olduğu yere gidip .exe uzantılı tell me more dosyasına sağ tıklatın, uyumluluk sorununu gider diyin. çözüldü..:clap:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
allah razı olsun sdn okuru.

ama beyler program çok zatyıf, bi bok öğrenemezsiniz. rozetta stone öneriyorum

M

mücahit.29

SDN Okuru
hocam eyvallah dediğin gibi denetim masasından düzeliyor :thumbup1:

Y

yiitsvalenksk

SDN Okuru
sahintok senin sorununla aynı sorunu yaşıyorum, çözüm bulabildin mi?

I

işlem merkezini nerede

SDN Okuru
işlem merkezini nereden açıyoruz ustam anlamadım ?