Televizyonun En Acımasız Dizisi "Spartacus: Vengeance"

Bu konuyu okuyanlar

Darknes$

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
Televizyonun En Acımasız Dizisi "Spartacus: Vengeance"


Bölüm başına 25 ölü!

20116692.jpg

Cenazeler hakkında her türlü bilgiye ulaşabileceğiniz Funeralwise.com 40 televizyon dizisini karşılaştırarak en fazla ölümün hangilerinde yaşandığını saptamış. Yapılan araştırmaya göre televizyonun en çok ölüsü bölüm başına 25 ölü bedenle Spartacus: Vengeance olmuş.

Her dizinin yayınlanan son sekiz bölümü göz önünde bulundurularak hazırlanan listede bulunan 40 dizinin, haftalık toplam ölü sayısının ortalaması ise 132. Spartacus: Vengeance'in en yakın rakibi, yüksek ölüm oranına rağmen Game of Thrones.

En öldürücü diziler arasında bölüm başına 9 ölümle Nikita da bulunuyor. Eğer insan dışı varlıkları da sayacaksak The Vampire Diaries bölüm başına 18 vampirle başı çekerken, onu 16 zombi ile The Walking Dead takip ediyor. Revenge ise araştırma esnasında en güvenli dizi olarak seçilmiş. Araştırmanın yapıldığı esnadaki son sekiz bölümünde, tek bir ölü bedene rastlanmamış.
 

|Ⓢєччαh|

Müdavim
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,323
Puanları
113
geçenlerde bir bölümüne tesadüf etmiştim. adam bıçağı bi salladı karşıdakine, boğazından kanlar şırıl şırıl akmaya başladı. hafif bir bant koydularsa da açık seçik görülüyordu herşey. midem kaldırmadı değişitirdim, bi daha da izlemek gelmedi içimden.
 
Üst