Televizyonu kendim kursam garanti bozulur mu?

emrekaragol6

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar dün teknosadan televizyon aldım ama kurulum için verdikleri telefon yanlış çıktı bende kendim kursam bir sıkıntı çıkar mı?Ayrıca 2 aylık d smart paketi hediye edildi bu paketi nasıl kullanacağım?

kenji

Asistan
Reaksiyon puanı
1
eğer paketi açar sorunlu arızalı bir televizyon çıkarsa değiştirme veya iade de sorun çıkarırlar.değiştirme yapamaz tamir için servise yollarlar garanti kapsamı dışında birşey olursa parasını seve seve ödersin. sen bozdun sen kırdın vs.şeyler söyleyebilirler sen ne kadar aksini iddia etsen de . teknosanın müşteri hizm.ararsan onlar yardımcı olurlar

emrekaragol6

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eğer paketi açar sorunlu arızalı bir televizyon çıkarsa değiştirme veya iade de sorun çıkarırlar.değiştirme yapamaz tamir için servise yollarlar garanti kapsamı dışında birşey olursa parasını seve seve ödersin. sen bozdun sen kırdın vs.şeyler söyleyebilirler sen ne kadar aksini iddia etsen de . teknosanın müşteri hizm.ararsan onlar yardımcı olurlar

Hocam telefonları açmıyorlar aslında ben daha geldiğinde kuracaktım ama babam izin vermiyor.Garanti deyip duruyor aslında kurulum çok basit ama sapma sapan sebeplerden dolayı bekliyorum işte.En iyisi şikayetim var.com a yazayım ben teşekkürler.

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
kesinlikle kendin kurmamanı öneririm. Markanın müşteri hizmetlerini ara şikayetini anlat. Randevu aldıysan da mutlaka gelmeleri gerekiyor. Önemli olan TV nin kurulumunun basit olup olmaması değil. Üründe bir arıza var ise bunu servisin tespit edip rapor oluşturması. Sen kurarsan daha sonra ne kadar arıza var desende sadece tamirini yaparlar.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
benim başıma şöyle bi şey geldi 2 yıl önce teknosadan 40 ekran mutfak için tv aldım eve getirdim teknosa yarın sabah gelip servis kurcak denildi ok dedik tvyi bi ara kendim kurmayı düşündüm sonra ne olur ne olmaz servisi bekleyim dedim servis geldi açtı kutuyu yerini hazırladı duvara monteledi fişi prize taktı çatur çutur tvnin arkasından kıvılcamlar çıktı kısa devre yaptı tv yandı raporunu tuttu 4 saat sonra yeni bir tvyle geldiler kendiniz dokunmayın servisi bekleyin dsmartın varmı evde eğer varsa sana verilen dosyanın içinde kodlar var müşteri hizmetlerini arayıp kodları söylüyorsun onlarda tüm kanalları 2 aylığına açıyorlar sinema dahil [MENTION=386174]emrekaragol6[/MENTION]

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
televizyon üreticisinin 444'lü genel numarasını ara, kurulumun bir an önce yapılmasını istediğini söyle, aynı gün veya sonraki gün servis gelir.