Televizyondan kasaya virüs bulaşırmı?

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan cjxjcj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tollyver

Asistan
Katılım
18 Aralık 2020
Mesajlar
244
Reaksiyon puanı
151
Puanları
43
Konum
Kocaeli
Şimdi detaylıca anlatıcam lütfen bilgili insanlar yardım ederse sevinirim.Format demeyen :).Neyse,televizyona virüslü usb takıldı defalarca sonra monitörde sorun olduğu için kasayı tvye,klavye ve mouseyi kasaya taktım ondan 20 dk öncesinde usb takılıydı kasayı takmadan çıkarmıştım.Sonra virüs taraması yapınca virüsli olduğunu anladım,300 virüslü harddiskin takılı olduğu pcye takılmıştı,virüs bulaşma ihtimali nedir?Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
anladığım kadarıyla; monitörün sorunlu olduğu televizyonu monitör olarak kullanmışsın. bu durumda kasanda virüs vardır. televizyonda olmaz.
 

cjxjcj

Öğrenci
Katılım
5 Ocak 2021
Mesajlar
15
Reaksiyon puanı
2
Puanları
3
Yaş
25
Demek ki kendisi de yanlış biliyor. Bir de çift hesap yasak olduğu için o arkadaşınızı bildireceğim dedim.
Hocam biri technopattaki hesabı diğeri da.
Mesaj otomatik birleştirildi:

anladığım kadarıyla; monitörün sorunlu olduğu televizyonu monitör olarak kullanmışsın. bu durumda kasanda virüs vardır. televizyonda olmaz.
Kasa yepyeni,virüs tvden bulaşırmı diye sordum.
 
Üst