Televizyon Önerir misiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan steve78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
[MENTION=106768]Dea[/MENTION] nın önerdiği tv tam bi F/P tv miş mutlaka onu alın. :thumbup1:

steve78

Doçent
Reaksiyon puanı
48
@KatyPerry @Dea fiyatları yüksektir diye 4K ları hiç incelememiştim. Teşekkürler gerçekten. Ancak şu yorum soru işaretleri bırakıyor akılda? Elektronik Marketde Tv Bölüm Sorumlusuyum.Video Anlatımda Haliyle İncelemesi yapılan Marka Sunulmuş.Ancak Kesinlikle Tavsiye etmeyeceğim Bir Televizyondur.Bizzat Kendi Teşhir'imde satmış Olduğum bu Cihazin Görüntü Kalitesi 4/5 Puan Verilebilir.Ancak İşletim Sistemi ve İşlemcisi Açısından 2/5 Puan Alabilecek Bir Televizyondur.Philips ''İşletim sistemi ve İşlemci''açısından vasat sayıla bilecek bir marka.Ancak Görüntüsü Memlun Edecektir. (İncelemesi yapılan sayfada bir SDN okuyucusunun yorumu)
Linkteki ürün nasıl sizce?
http://www.vatanbilgisayar.com/lg-4...art-led-tv-cmr-900-hz-dahili-uydu.html?srt=UP

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
@KatyPerry @Dea fiyatları yüksektir diye 4K ları hiç incelememiştim. Teşekkürler gerçekten. Ancak şu yorum soru işaretleri bırakıyor akılda? Elektronik Marketde Tv Bölüm Sorumlusuyum.Video Anlatımda Haliyle İncelemesi yapılan Marka Sunulmuş.Ancak Kesinlikle Tavsiye etmeyeceğim Bir Televizyondur.Bizzat Kendi Teşhir'imde satmış Olduğum bu Cihazin Görüntü Kalitesi 4/5 Puan Verilebilir.Ancak İşletim Sistemi ve İşlemcisi Açısından 2/5 Puan Alabilecek Bir Televizyondur.Philips ''İşletim sistemi ve İşlemci''açısından vasat sayıla bilecek bir marka.Ancak Görüntüsü Memlun Edecektir. (İncelemesi yapılan sayfada bir SDN okuyucusunun yorumu)
Linkteki ürün nasıl sizce?
http://www.vatanbilgisayar.com/lg-4...art-led-tv-cmr-900-hz-dahili-uydu.html?srt=UP
Linkteki üründe çok güzelmiş hatta imkanınız varsa kaçırmayın bu fiyata Bedava resmen.

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Verdiğin Linkteki Tvde Olur Bende 2 Sene Önce Lg Tv Aldım Çok Memnunum Samsung un Aynı Özellikteki Tvleri İle Arasında Nerdeyse 300 400 Tl Oynuyor. Bence Lg Candır Samsunglar Daha Pahalı Oluyor

steve78

Doçent
Reaksiyon puanı
48
Linkteki üründe çok güzelmiş hatta imkanınız varsa kaçırmayın bu fiyata Bedava resmen.
3D yok ancak Philips'te sanırım yanında 3D gözlük bulunmuyor haliyle fiyat artıyor. Tam araştırmadım ama LG'yi makul buldum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

[MENTION=106768]Dea[/MENTION] 3D yok ancak Philips'te sanırım yanında 3D gözlük bulunmuyor haliyle fiyat artıyor. Tam araştırmadım ama LG'yi makul buldum.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Bence Lg yi alın bizdede lg nin tv leri var son derece sorunsuz kullanıyoruz ve memnunuz. Tabu bu benim fikrim bence lg tv de daha başarılı diğerinden.

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Sende Şimdi Herşeye Bir Kusur Buluyorsun Senin İşin Çok Zor Birinde 3D Var Gözlük Yok Öbüründe 3D Yok Diyorsun Eğer Bluray Oynatıcıyla 3D Sinema Keyfi Yapmıyıcaksan Sıkıntı Yok Bana 3D İyi Gelmiyor Zaten Bir Kere Sinemada Seyrettim Gözlerimi Mahvetti Sulandı Ağrıdı Sen En İyisi Lg Al Geç Son Tavsiyemde Budur 3D Var Bunda
http://www.vatanbilgisayar.com/lg-4...t-led-tv-cmr-500-hz-dahili-uydu-2-gozluk.html

selçux

Asistan
Reaksiyon puanı
0
almışken 50 100 daha ver 4k al kardeş marka olarak samsung 5 yıl önce samsung es8000 aldım efsane.