Öneri Televizyon öneri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zero13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zero13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
20 bin civarında fiyat performans televizyon önerebilir misiniz

kadirunlu9041

Asistan
Reaksiyon puanı
154
TCL al gerisi hikaye. Ama gerçekten şaka değil şu an abartısız en iyi tv

Graveworm

Profesör
Reaksiyon puanı
1,391
Yeni konu açacaktım da gerek yok fazla kişi ilgilenmiyor belli ki televizyonlarla. Bende alacağım 13-14k aralığına. AWOX diye bir marka var yorumlara baktım kimse şikayet etmemiş. Bir de ONVO var. Bu ikisini kullanan ya da kullanan bir tanıdığı olan var mı ?
TCL al gerisi hikaye. Ama gerçekten şaka değil şu an abartısız en iyi tv

Dontachi

Asistan
Reaksiyon puanı
243
Yeni konu açacaktım da gerek yok fazla kişi ilgilenmiyor belli ki televizyonlarla. Bende alacağım 13-14k aralığına. AWOX diye bir marka var yorumlara baktım kimse şikayet etmemiş. Bir de ONVO var. Bu ikisini kullanan ya da kullanan bir tanıdığı olan var mı ?
AWOX markalı televizyonu kullandım. Kullandığım süre boyunca hiçbir sorunla da karşılaşmadım. Gerek inceliği gerek ses kalitesi olsun beni tatmin etmişti. Aslında Samsung'a geçmesem kullanmaya devam edebileceğim bir televizyondu.

KİM MİN JAE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
onvo ve awox alınmaz bazı modelleri lisanssız android yani netflix ve benzerleri uygulamalarda hata verir cihazdaki netflixte dandik netflix kalitesi çamur gibi onun haricinde ekran panelleri çok ince ve yumuşak hemn kırılır ve ölü piksel yapma süreleri çok hızlı alınacaksa tcl grundig beko beko ve grundig aynı altyapı birde vestel var
Mesaj otomatik birleştirildi:

awox ve onvolarda netflix ui800-3 hatası veriyor yani cihazın lisanssız android olduğunu ve modlu bir android olduğunu belirtiyor

Graveworm

Profesör
Reaksiyon puanı
1,391
onvo ve awox alınmaz bazı modelleri lisanssız android yani netflix ve benzerleri uygulamalarda hata verir cihazdaki netflixte dandik netflix kalitesi çamur gibi onun haricinde ekran panelleri çok ince ve yumuşak hemn kırılır ve ölü piksel yapma süreleri çok hızlı alınacaksa tcl grundig beko beko ve grundig aynı altyapı birde vestel var

awox ve onvolarda netflix ui800-3 hatası veriyor yani cihazın lisanssız android olduğunu ve modlu bir android olduğunu belirtiyor

Hocam Allah senden razı olsun. Hadi awox neyse de deli gibi ONVO almayı düşünüyordum. Artık tek seçenek TLC. Birde şey soracağım; şimdi ben yeni Samsung telefon aldım. TLC alsam o televizyonda Samsung Dex kullanabilir miyim ? Yoksa sadece Samsung televizyonlara özel bir şey mi ?

KİM MİN JAE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Hocam Allah senden razı olsun. Hadi awox neyse de deli gibi ONVO almayı düşünüyordum. Artık tek seçenek TLC. Birde şey soracağım; şimdi ben yeni Samsung telefon aldım. TLC alsam o televizyonda Samsung Dex kullanabilir miyim ? Yoksa sadece Samsung televizyonlara özel bir şey mi ?

bu video sahibinde sony tv var ve samsung dex kullanabiliyor. telefonu marka farketmeksizin hdmi ile tv ye bağlayınca dex modu açılıyor

keza aynı şekilde bu kişide benq marka monitörde kullanabiliyor yani samsung tv şart değil