Televizyon izlemek isteyenler ?

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Çok kaliteli. Saçma sapan reklamlar yok, saçma bir tasarımı yok. Gayet şık ve sade bir tasarım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Edit : Kanal seçme ekranının üzerine filtreleme mantığı ile çalışan bir search buton koyman çok faydalı olur düşüncesindeyim. Örnek a yazınca baş harfi a ile başlayan kanallar kalsın listede sadece.

2.Edit Sanırım bu siteden çekiyorsun oynatıcıyı. İzin aldın mı ? Sıkıntı çıkmasın ?

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Çok kaliteli. Saçma sapan reklamlar yok, saçma bir tasarımı yok. Gayet şık ve sade bir tasarım.

Edit : Kanal seçme ekranının üzerine filtreleme mantığı ile çalışan bir search buton koyman çok faydalı olur düşüncesindeyim. Örnek a yazınca baş harfi a ile başlayan kanallar kalsın listede sadece.

tavsiyelerin için teşekkürler ama malesef başka bir sitenin css kodunu kullanıyorum. :)

site kodu paylaşmış zaten o yüzden sıkıntı yok :) aslında kendi sitemin bir köşesine kaynak olarak link göstersem fena olmaz

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Geçen bakıp inceleme fırsatı buldum,
yorum yapıcaktım ki telefon muhabbet vs derken unutmuşum
site çok rahat ve güzel bi şekilde tv izlettiriyor.
emeği geçen herkese başarılar ...

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
daha önceden kullandığım televizyon sitesi mahkeme kararı ile kapatılmış.O yüzden site biraz değişti.Umarım sıkıntı olmaz.Elimden geldiğince reklamsız kaliteli yayınlar bulmaya çalışıyorum.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
şuan çalışmıyor bazı kanallar.
evet sıkıntılı bazıları ama idare ediyor şimdilik.Belki teker teker eklerim kanalları.Tek bir sayfa değilde bütün siteyi ona göre ayarlarım.TRT 1 sayfası falan olur.Aslında böyle daha basit ve güzel ama olmadı öyle yapıcaz

Reaksiyon puanı
16,128
bu senin mi? eski tasarımı daha iyi di rtl filan vardı discovery ve natgeo olsa iyi olurdu.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Site hala gayet güzel çalışıyor.Reklam yok, prim yok mis gibi.Televizyon izlemek isterseniz kolay ve kullanışlı.Bu siteden para vs. kazanmıyorum zaten kazanmadığımı girince anlarsınız.Valla ben size yaptım kullanmak size kalmış.