sametorucc
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Televizyon alacağım da bana maksimum 18-19 bine kadar önerebileceğiniz tv modellerini yazabilir misiniz ?
Samsung veya phılıps bakıyorum da bunlar hakkında bilginiz var mıTCL 55C728 55 inç 4K UHD Uydulu QLED Google TV : Amazon.com.tr: Elektronik
TCL 55C728 55 inç 4K UHD Uydulu QLED Google TV : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Sony BRAVIA KD-55X89J 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart TV 4K UHD HDR TV : Amazon.com.tr: Elektronik
Sony BRAVIA KD-55X89J 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart TV 4K UHD HDR TV : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Bu fiyata bence iki iyi televizyon.Samsung veya phılıps bakıyorum da bunlar hakkında bilginiz var mı
TCL bilmediğim marka olduğu için güvenemiyorum pekBu fiyata bence iki iyi televizyon.
TCL 55C735 55 inç 4K UHD QLED Google TV : Amazon.com.tr: Elektronik
TCL 55C735 55 inç 4K UHD QLED Google TV : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Çok az daha ekleyip bu tcl televizyonuda alabilirsiniz 2022 seri 144hz var.
Philipsten uzağım.
Sony ?TCL bilmediğim marka olduğu için güvenemiyorum pek
O önerdiğiniz Sony tv yi biliyorum beğendiğim bir televizyon ama ekran görüntüsü lcd yazıyor ondan kararsız kaldım Qled falan değilSony ?![]()
O önerdiğiniz Sony tv yi biliyorum beğendiğim bir televizyon ama ekran görüntüsü lcd yazıyor ondan kararsız kaldım Qled falan değil
Sony ile bu Samsung aynı görüntü kalitesine mi sahip ?![]()
SAMSUNG 55Q70B 55 inç 138 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD QLED TV Fiyat & Özellik | MediaMarkt
SAMSUNG 55Q70B 55 inç 138 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD QLED TV fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, senwww.mediamarkt.com.tr
Sony'nin karşılığı bu samsung tv.
ikiside 120 hz. Görüntü kalitesi için iki tv incelemesinide izleyin karar sizin.Sony ile bu Samsung aynı görüntü kalitesine mi sahip ?
Son bir sorun. Var mı karşılaştırmalı inceleme linkiikiside 120 hz. Görüntü kalitesi için iki tv incelemesinide izleyin karar sizin.
Malesef ayrı ayrı yan yana koyun.Son bir sorun. Var mı karşılaştırmalı inceleme linki