Telekom'un kampanyasındaki bu laptopun iyi ya da kötü yanları neler?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tun@h@n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
telekomun kampanyasından samsung dizüstü notebook almayı düşünüyorum ama birtürlü karar veremiyorum. benim için en cazip tarafı aylık taksitlerinin düşük olması. i5 işllemci tamam da ekran kartı ve kasanın kalitesi aklıma takılıyor. bilen ve kullanan tecrübeli arkadaşlarımdan yorum bekliyorum. zaman ayırıp görüş bildiren arkadaşlara şimdiden teşekkürler. http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/Guncel/Detay/Turk-Telekom-Samsung-Netbook-Kampanyasi

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
moderatör başlığı değiştirmiş ama olmamış. ben hangisini alayım demiyorum ki,zaten seçenekte yok.sadece bir ürün var onun iyi ve kötü yanları için yorum bekliyorum.

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Cihazın teknik özellkleri ise şu şekilde.
Marka
SAMSUNG
Kategori
Notebook
Ürün Kodu
NP300E5C-S0ATR
Ekran
15.6" HD LED Display (1366 x 768), Anti-Reflective
Chipset
Intel HM75
İşlemci
Intel® Core™ i5 Processor 3210M
İşlemci Hızı
2.50 GHz, 3 MB L3 Cache Bellek
Bellek
4 GB DDR3
Harddisk
500GB SATA
Kablosuz Ağ Hızı
802.11 b/g/n
İşletim Sistemi
Windows® 7 Home Basic (64-bit)
Ekran Kartı
NVIDIA® GeForce® GT 620M Graphics (1GB ayrılmış)
Optik Okuyucu
Super Multi Dual Layer
WebCam
1.3 megapixel Webcam
Kart Okuyucu
Mevcut
USB 2.0
3 adet
Pil Tipi
6 Cell

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Bende var bu bilgisayardan ttnet den aldım özellik bakımından güzel geldi pili bana iyi gidiyor ekran kartıda güzel ben tomb raider mstar s2 son silah filan oynadım sorun çıkartmadı bence sizde alın benimki win 8 olarak geldi ama orda yazan win 7 yazıyor sizinki win 7 olarak gelebilir tavsiye ederim size bence alın :)

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
win7 olması benim için fazla sorun değil.ekran kartı yeterliliği (ki fazla oyun meraklısı değilim can sıkıntısına nfs türü oyunlar açarım)ve ısınma sorunu varmı diye tereddütüm var. yorum için teşekkürler.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
win7 olması benim için fazla sorun değil.ekran kartı yeterliliği (ki fazla oyun meraklısı değilim can sıkıntısına nfs türü oyunlar açarım)ve ısınma sorunu varmı diye tereddütüm var. yorum için teşekkürler.
Oyun oynayınca ısınıyor ama kapanma derecesine gelmedi normal ılık çok sıcak değil soğutucuyada gerek duymuyorum çünkü çok fazla bir ısınma sorunu yok

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
hayırlısı bakalım Telekom ipini 3 yıllığını boynumuza takacağız,alakanız için teşekkürler.sizde olmazsanız konu elimde patlayacaktı :) tekrar tşk.

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
yaklaşık 4 haftadır kullanıyorum, çırak seviyesinde bir bilgisayar kullanıcısı olarak diyebileceğim vasat bir ürün. artı tarafı i5 3. nesil diye tabir edilen işlemcisi, eksi tarafları plastik olan , göze hoş görünmeyen ve güven vermeyen kasa, dahili ekran kartıyla kıyaslandığında düşük performans sergileyen harici ekran kartı. 620m ekran kartlarının 64 ve 128 bit lik versiyonları varmış,tabiii Telekom 128 bit olanı takacak değil ya! nfs oyunun da hd grafik 4000 ekran kartıyla 60 , 620m harici ekran kartıyla 30 fps değeri veriyor bu normalmidir,yoksa benim ölçmemde bir yanlışlık mı var bilmiyorum. sıcaklık 60 dereceyi geçmiyor.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
yaklaşık 4 haftadır kullanıyorum, çırak seviyesinde bir bilgisayar kullanıcısı olarak diyebileceğim vasat bir ürün. artı tarafı i5 3. nesil diye tabir edilen işlemcisi, eksi tarafları plastik olan , göze hoş görünmeyen ve güven vermeyen kasa, dahili ekran kartıyla kıyaslandığında düşük performans sergileyen harici ekran kartı. 620m ekran kartlarının 64 ve 128 bit lik versiyonları varmış,tabiii Telekom 128 bit olanı takacak değil ya! nfs oyunun da hd grafik 4000 ekran kartıyla 60 , 620m harici ekran kartıyla 30 fps değeri veriyor bu normalmidir,yoksa benim ölçmemde bir yanlışlık mı var bilmiyorum. sıcaklık 60 dereceyi geçmiyor.
Kasa bence kötü değil benim gözüme hoş geliyor dahili ekran kartı ve harici ekran kartı iyi bence harici olan daha iyi fps değerini ölçmüştüm hatırlamıyorum

fk555897

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Özellikleri arada sırada oyun oynarım diyorsan fazlasıyla yeterli ama sürekli oyun oynarım dersen oyunları düşün ayarlarda oynaman gerekiyor. O ekran kartıyla şu anki oyunların çoğunu düşük ayarlarda bazılarını ise orta ayarlarda oynayabilirsin. İnternette gezinirim dersen fazlası ile yetecektir.