iOS içinde mi aynı geçerli mi?Telegram ana sayfasında soldaki menüyü çekin ve cüzdanı basılı tutup kaldırın, aynı zamanda sohbetler kısmından botu da silin. Bu şekilde kaldırılmış oluyor ve tekrar açmak isterseniz sözleşmeyi onaylamanızı istiyor.
Hiçbir fikrim yok hocam, muhtemelen aynıdır. Denediniz mi?İOS içinde mi aynı geçerli mi
Kaldırma olmuyor ki tel içerisinde cüzdanı kaldır diye bir seçenek var denedim ama sanırım kaldırmadı izini.Hiçbir fikrim yok hocam, muhtemelen aynıdır. Denediniz mi?
Nasıl yapacağım şimdi cüzdanı kaldır mı diyeceğim ekranda?Aynı şekilde kapanıyor.
Hangi botu ne botunu sileceğim onu anlamadım.Cüzdan kısayolunu kaldırdıktan sonra botu da silin.
Cüzdanı kaldır dedikten sonra botu da sileyim mi diye sordu.Cüzdan kısayolunu kaldırdıktan sonra botu da silin.
Mesajlar kısmında cüzdan adında bir bot oluşuyor onu da silinHangi botu ne botunu sileceğim onu anlamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cüzdanı kaldır dedikten sonra botu da sileyim mi diye sordu.
Onu da sildim botu sil diye deyince. Başka bir bot var mıdır bilmem, varsa da ekran görüntüsüyle atarsanız sevinirim.Mesajlar kısmında cüzdan adında bir bot oluşuyor onu da silin
Daha bir şey yapmanıza gerek yok.Onu da sildim botu sil diye diyince he başka bir bot varımdır bilmem varsa da ekran görüntüsüyle atarsanız sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet varmış benden de onda da sil dedim sonra sil ve engelle dedim olmuş olabilir mi?
Denemek istesem ne olacakDaha bir şey yapmanıza gerek yok.
Anlamadım, neyi?Denemek istesem ne olacak
Denileni yaptım tekrar baksam nasıl olur deneyebilirmiyimAnlamadım, neyi?
Deneyebilirsiniz.Denileni yaptım tekrar baksam nasıl olur deneyebilirmiyim