11 Şubat 2023 #1 B Bayırdır Asistan Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 229 Reaksiyon puanı 30 Puanları 28 Yaş 16 Telefonun rengi açılmış böyle renkler biraz daha soluk olmuş sanki neden olmuştur nasıl düzeltebilirim
Telefonun rengi açılmış böyle renkler biraz daha soluk olmuş sanki neden olmuştur nasıl düzeltebilirim
11 Şubat 2023 #2 beyzanurbaysan SDN SDN Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 171 Reaksiyon puanı 208 Puanları 43 Yaş 23 fotoğraf atma şansın var mı merak ettim. güneşte falan çok durunca oluyor bazen. kapak malzemesine bağlı plasitikse solabilir
fotoğraf atma şansın var mı merak ettim. güneşte falan çok durunca oluyor bazen. kapak malzemesine bağlı plasitikse solabilir
11 Şubat 2023 #3 kmurat Dekan Katılım 8 Şubat 2014 Mesajlar 8,989 Çözümler 3 Reaksiyon puanı 3,908 Puanları 1,358 Kasanın rengiyse güneşte solmuştur. Ekrran rengiyse ayarlara bak veya Mavi ışık filtresi açık olabilir.
Kasanın rengiyse güneşte solmuştur. Ekrran rengiyse ayarlara bak veya Mavi ışık filtresi açık olabilir.
11 Şubat 2023 Konuyu başlatan #4 B Bayırdır Asistan Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 229 Reaksiyon puanı 30 Puanları 28 Yaş 16 kmurat dedi ki: Kasanın rengiyse güneşte solmuştur. Ekrran rengiyse ayarlara bak veya Mavi ışık filtresi açık olabilir. Genişletmek için tıkla ... Ayarlara baktım aslında çok da zorlamıyor beni böyle olması ama biraz fazla parlak olmuş sönmüş biraz
kmurat dedi ki: Kasanın rengiyse güneşte solmuştur. Ekrran rengiyse ayarlara bak veya Mavi ışık filtresi açık olabilir. Genişletmek için tıkla ... Ayarlara baktım aslında çok da zorlamıyor beni böyle olması ama biraz fazla parlak olmuş sönmüş biraz