% 20 veya 15 de taksam da olur o zaman bataryaya bir zararı olmaz ben de şarjda sosyal medya vb. hiç kullanmıyorumŞarjda kullanmadikca çok sorun olmaz. Ama 15 olunca taksaniz ve 80 den fazla olunca çıkarsanız güzel olur. Şahsen ben hiç dikkat etmiyorum sadece şarjda oynamam. Şarjda oynamadıktan sonra sıkıntı olacağıni da hiç sanmıyorum şahsen
Aynen benim düşüncem öyle% 20 veya 15 de taksam da olur o zaman bataryaya bir zararı olmaz
En iyisi de o zaten. Android 10 güncellemesinden sonra biraz pil performansı sanki biraz düştü gibi. Ama youtubede hala çok uzun süre kullanılıyor. Yt'da hiç şarj yemiyor. Telefon iyi yaa ben seviyorum telefonumu ?ben de şarjda sosyal medya vb. hiç kullanmıyorum
Ben iphone 5s den geçtim 6 yıl kullandım A70 mükemmel geldi bana hız, şarj performans vs. Android 10 yüklemedim daha biraz daha beklemekte fayda varAynen benim düşüncem öyle
En iyisi de o zaten. Android 10 güncellemesinden sonra biraz pil performansı sanki biraz düştü gibi. Ama youtubede hala çok uzun süre kullanılıyor. Yt'da hiç şarj yemiyor. Telefon iyi yaa ben seviyorum telefonumu ?
Aynen beklersiniz kaybedeceğiniz birsey yok ama inşallah birdahaki güncellemeye pil mevzusunu duzeltirlerbeklemekte fayda var
%15-20 lerde şarj etmek sorun oluşturmaz o zaman?%15 altına düşürmezseniz iyi olur. Ayrıca tam dolmadan şarjdan çekmemeniz daha iyi olur.
Bataryanın minumum düzeyde aşınması için şarjınızı %20-%80 arasında tutmanızı öneririm.A70 i batarya ömrü açısından % kaç olunca şarja takmalıyım?
Hayır, zaten pil %20 seviyesine inince telefon "şarja takın" uyarısı veriyor.%15-20 lerde şarj etmek sorun oluşturmaz o zaman?
Ama 15 olunca taksaniz ve 80 den fazla olunca çıkarsanız güzel olur.
Bataryanın minumum düzeyde aşınması için şarjınızı %20-%80 arasında tutmanızı öneririm.
Ayrıca tam dolmadan şarjdan çekmemeniz daha iyi olur.
Bence % 15 altına inmeden tak ama tam doldurma bataryayi ve arka planda çalışan uygulumalari kullanmadığını kapat...A70 i batarya ömrü açısından % kaç olunca şarja takmalıyım?
Tam dolmadan mı!%15 altına düşürmezseniz iyi olur. Ayrıca tam dolmadan şarjdan çekmemeniz daha iyi olur.
Cidden mi? Bak bunu öğrendigime sevindim. ?Tam dolmadan mı!
Bir uygulamadan aldığım verilere göre telefonu tam doldurmak, tahminen 0,74 şarj döngüsünün aşınmasına sebep oluyor.
Yanılmıyorsam Accubattery uygulamasında %80'e gelince uyarı verme özelliği var, ben de ordan öğrenmiştim ama ben şahsen inanmıyorum.Tam dolmadan mı!
Bir uygulamadan aldığım verilere göre telefonu tam doldurmak, tahminen 0,74 şarj döngüsünün aşınmasına sebep oluyor.
Li-ion piller hakkında internette biraz araştırma yapabilir misiniz ?Yanılmıyorsam Accubattery uygulamasında %80'e gelince uyarı verme özelliği var, ben de ordan öğrenmiştim ama ben şahsen inanmıyorum.
Şahsen öyle bir şey olsaydı 1 yılı geçen cihazımdan aldığın ekran açıklığı süresi düşerdi diye düşünüyorum. Hala 7 saati görüyorum.
Li-ion piller hakkında zaten bilgi sahibiyim ekstra bir araştırma yapma gereği duymuyorum.Li-ion piller hakkında internette biraz araştırma yapabilir misiniz ?
.
Should I charge to 100%?
Experts recommend that you do a full zero to 100 percent battery recharge (a "charge cycle") maybe once a month only. This recalibrates the battery - a bit like restarting your computer, or, for humans, going on holiday! The same goes for laptops, by the way.
10 ile 20 arasında şarja tak yüzde yüz olduğunda çıkar.A70 i batarya ömrü açısından % kaç olunca şarja takmalıyım?
Uyarı geldiğinde tak. 80-85 de çıkar. Batarya ömrünü böyle koruyabilirsin.A70 i batarya ömrü açısından % kaç olunca şarja takmalıyım?
80-85'de çıkar ne demek dostum ışık mavi veya yeşil yanmadan o şarjdan çıkartılmamalı zararlı telefonu şarj olmadan çıkartmak.Uyarı geldiğinde tak. 80-85 de çıkar. Batarya ömrünü böyle koruyabilirsin.
s6 edge root attım lıneage dıye bı rom yukledım androıd 10 lu youtub da 2600 mahlık bi telefon 30 dklık videoda normalde yüzde 6 yerken şuan yuzde 2 veya 3 gidiyorAynen benim düşüncem öyle
En iyisi de o zaten. Android 10 güncellemesinden sonra biraz pil performansı sanki biraz düştü gibi. Ama youtubede hala çok uzun süre kullanılıyor. Yt'da hiç şarj yemiyor. Telefon iyi yaa ben seviyorum telefonumu ?
Dostum zararlı olan yanı full doldurmak. İphone'da yüzde 80'e ulaştığında pil yeterince doldu uyarısı verir. Tesla arabaar bile yüzde 90'a kadar dolduruyor. Pil ömrü, şarjı yüzde 20 ila 85 arasında koruyabilirsin.80-85'de çıkar ne demek dostum ışık mavi veya yeşil yanmadan o şarjdan çıkartılmamalı zararlı telefonu şarj olmadan çıkartmak.