Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihaz s4 genede çıkarmı aslinda maksadim turkiye romu kurmak güncelleme felan sorun olurmu diye sordum sorun çıkarsa o ülkenin romunu geri yuklerim die dusunmustum aslında telefon benimde degil arkadasin ilginize Teşekkürler
Bende internetten almistim s3'u. herkeze 4.12 geldi bana gelmiyordu bi turlu.. Sonradan orendim bu CSC kodu dalgasini. Yukardaki arkadasinda dedigi Samsung Galaxy S / S2 / S3 CSC uygulamsini kurup CSC kodunun IRA (İran) oldugunu gordum..Programda degistirme secenegide var. TUR olarak degistirdim guncelleme geldi. Kuvvetle muhtemel su anda da CSC kodunu 4.3 guncellemesi gelen herhangi bir ulkeyle degistirsek gelir guncelleme. Ancak uygulamayi kurup CSC kodunu degistiren arkadaslari uyariyim telefonu sifirliyor kodu degistirince, yedegini alin mutlaka. Ayrica hic bu uygalamayi yuklemeden Kies'tende ogrenebiliyorsunuz CSC kodunu ama degistiremiyorsunuz.