Telefonumda antivirüs lisansı etkinleştirme hatası

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
arkadaşlar sony neo white marka telefonuma norton antivirüs programı yükledim.fakat lisansı etkinleştirmek için oturum aç seceneğine tıkladığımda şöyle bir mesaj çıkmaktadır:

"lütfen aygıtınızın tarih ve saatinin doğru emin olun.Doğruysa aygıtınızdaki işletim sistemi tarafından güvenilmeyen bir işletim sertifikasına sahip bir siteye ulaşmayı denemiş olabilirsiniz"

şeklinde mesaj çıkmaktadır.telefonum saat ve tarihini doğru ayarladım.fakat ikincisinde ne demek istedini anlamadım ve sorunu çözemedim.bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Android sürümünden kaynaklanıyor olabilir

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Uygulamanın Daha eski veya daha yeni sürümünü yüklemeyi denedin mi

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
- - - Mesaj Güncellendi - - -

Uygulamanın Daha eski veya daha yeni sürümünü yüklemeyi denedin mi
yok denemedim.google playdan norton antivirüs bulup yükledim
eski versiyonlarını nereden bulabılırım

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yanlış anlama ama telefonda antivirüse gerek yok. Google play dışından bi yerden dosya indirip atıcaksan pc de taratman yeterli. Eğer aklın takıldıysa , telefonu pc ye bağlayıp taratırsın.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Yanlış anlama ama telefonda antivirüse gerek yok. Google play dışından bi yerden dosya indirip atıcaksan pc de taratman yeterli. Eğer aklın takıldıysa , telefonu pc ye bağlayıp taratırsın.

antivirüsten çok numara,sms engelleme programını kullanmak istiyorum.buna benzer marketten indirdiğim uygulamalar hoşuma gitmiyor.yani bazıları karşı taraf bir kere çağrı yapınca direk meşgule atıyor.ben hiç karşı tarafın çağrısı olmadan aramanın reddedılmesını istiyorum.elimde nortonun 1 yıllık yasal keyını olduğundan birde bunu denemek istiyorum

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kaldır ve tlf reset at yükle no problem