Telefonuma Android yükleme

pc meraklısı???

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar Ben telefonuma android yüklemek istiyorum...Bakın Android uygulaması değil android.Telefonumda Android Yok Android yüklemek istiyorum TEL MARKA samsung star 3 Ne olur araştırın bi çaresi yokmu 15 20 gündür araştırıyorum

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Senin Düşündüğün şey katır dan inek yapıp süt sağmak maalesef biraz zor

murat25

Asistan
Reaksiyon puanı
4
maalesef mümkün değil.bir firmanın yayınladığı işletim sisteminden başka i.ş yüklenemez.androidli bir telefona ios yada windows phone nasıl yüklenemiyorsa java tabanlı cihazlara da android yüklenmez.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
30mb belleği olan bir telefona android kurmak oldukça zor :D

teokan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
olur sanirim

youtube de olmali

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Star için zor da n9 a android 4.0 yuklemislerdi

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
samsung s5620 monteye android yüklenmişti seninkinede olur büyük ihtimal youtube da videoları falan olması lazım bir araştır çıkar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
istediğin maalesef biraz zor ama bazı dokunmatik telefonlarda başaranlar var onlarda yüksek bilgilere sahipler olsa bile dokunmatikte sorun çıkar belki kimseyi arayamassın felan sorunlu olur olursa ama dediğim gibi neredeyse imkansız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim telefonumda öyle malesef ya :crying: Samsung corby 2 benimki olur mu dersiniz ??

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
maalesef mümkün değil.bir firmanın yayınladığı işletim sisteminden başka i.ş yüklenemez.androidli bir telefona ios yada windows phone nasıl yüklenemiyorsa java tabanlı cihazlara da android yüklenmez.

Firmanın işletim sisteminden bir sistem dosyası sildiysek ve ulaşamıyorsak :thumbdown:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

zor değil imkansız. :)

İmkansız diye bir şey yoktur, zor biraz zaman alır :thumbup1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
OKUMADAN GEÇME HALİMİ ANLA (TLFONU ANDROİD OLANLARA DİYORUM)...
;(

beğimki star 3 ya tlfon kafa 100 500 be bin beşyüz kafa yapıyo haftada en az bir kere tlfonu yere atmak lazım tabii andrid değilse ben daha 12 yaşımdayım android telefon olmasa yaşayamam Allahtan tablet şu yeni çıkanlardan casper VIA; şaka şaka şaka tlfonum nokia lumia 1520 diyebilsemmmm keşke

Freesby

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biz sizin yaşınızda defterleri birleştirip pc gibi kullanırdık. Star'a şükret

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Android Olmayan Bir Telefon'a Android Yüklemek Mümkündür.
Nasıl Yaparsanız: Sonuçta Android'de Xp ,Windows 7 / 8 2000 / M Gibi Bir Format 'dır. Sadece Bunun İçin Gerekli Kurulum Dosyalarını Bulmanız Gerek. Eğer Telefonunuz Model Olarak Çok Düşükse Daha Düşük Android Sürümleri Kurun.

Not: Telefonunuzun Belleğinin Yüksek Olması Şart. En Az 50 MB

S

SDN Okuru

SDN Okuru
android bir telefona ios işletim sistemi yüklenebilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
onu bunu bilmem benim telefon wave 525 aynı telefon arkadasımda vardı adroide çevirmis temple run oynuyodu telefoncularda çeviriliyo 30 tl felan samsung starla wawe 525 baya birbirine benziyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefon wave 525 aynı telefon arkadasımda vardı adroide çevirmis temple run oynuyodu telefoncularda çeviriliyo 30 tl felan telefoncular yapıyo benım telefon oluyosa senınkı kesınlıkle olur

Bytürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bak kardeşim ben en az 2-3 kere android olmayan telefona android yükledim. 15-20 tlye senin telefona android yüklerim. ama en az 1 hafta bende kalması gerek çünkü hafızası yetmezse eğer hafıza için yer açmam gerek.
symtac72@outlook.com bu adrese mesajını yaz. bu benim hesabım tmm

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
O telefon çevirilmeyebilir wave falan olur da samsung Star zor.. İki yüz liralik telefon al en iyisi..

FBK

Doçent
Reaksiyon puanı
7
bu cihazları android yapmak mümkün. biraz araştırman gerekiyor sadece önce kernel yazılıyor sonra bootloadder, arından rom atılıyor. sen olmaz diye kestirip atanlara aldırma. LİNK

S

SDN Okuru

SDN Okuru
elektronik cihazlar belli bir çekirdek üzerine rom kurulur bir rom dosyasıyla bunu değiştirmeniz mümkün şu yorumlarla alay edenler yorumlarından cahillik akıyor