telefonum takılı kaldı

murattı34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teli kapattım cwm modunda surum yukseltecektim olmadı reset attım sımdı de acılmıyor acılırken samsung galaxy ace logosunda kalıyor acill yardımm...

xfukat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sistem dosyalarında hata meydana gelmiş ve telefon çökmüş olabilir. İlk önce wipe data ve wipe cache işlemlerini yapıp format at düzelmezse odinden rom yükle

murattı34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sistem dosyalarında hata meydana gelmiş ve telefon çökmüş olabilir. İlk önce wipe data ve wipe cache işlemlerini yapıp format at düzelmezse odinden rom yükle
tekrar cmw moduna donmuyor kapalıyor acmaya kalkınca yıne logo gelıyor odıne gelınce telefonu pc baglıyorum pc gormuyor telefon kapalı oldugu ıcınmı gormuyor aceba

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Adamın telefonunda sıkıntı var konuya geçer bişe olmaz yazmış ...

Ben öneride bulunayım o telefonu kullanmadım ama G2mi defalarca her çeşit bozmuşluğum var brick bile yaptım TOT filan .

Bir bakın Galaxy Ace brick yazın bir yöntem vardır . Genelde Recovery açılmayınca telefonu download mode (samsungda ne diyorlarsa) ona alıp orijinal sistem kurarsın . PC cihazı görmüyorsa başka PC de dene ya da driverları yoktur internette araştır Galaxy Ace driverları diye .

Ya da para biriktir en temizinden telefon al Ace çok eski biriktiremem deme ben günde 50 kuruş 1 tl 2 tl ne bulursam ata ata kendime V10 aldım .

sifirbakiye

Profesör
Reaksiyon puanı
436
Adamın telefonunda sıkıntı var konuya geçer bişe olmaz yazmış ...

Ben öneride bulunayım o telefonu kullanmadım ama G2mi defalarca her çeşit bozmuşluğum var brick bile yaptım TOT filan .

Bir bakın Galaxy Ace brick yazın bir yöntem vardır . Genelde Recovery açılmayınca telefonu download mode (samsungda ne diyorlarsa) ona alıp orijinal sistem kurarsın . PC cihazı görmüyorsa başka PC de dene ya da driverları yoktur internette araştır Galaxy Ace driverları diye .

Ya da para biriktir en temizinden telefon al Ace çok eski biriktiremem deme ben günde 50 kuruş 1 tl 2 tl ne bulursam ata ata kendime V10 aldım .

Az önce açıklama yaptım okumadın sanırım

B2J3Wj.png

xfukat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefon download moduna damı girmiyor? giriyorsa download moduna al (pc'ye samsung usb driver kurmayı unutma) sammobilden stock rom indir ve kurulup yap (download moduna girmiyorsa jig yapmayı dene (300kohmluk direnç)

Son düzenleme: