MrLiver2021
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 91
Mi 10T kullanıcısıyım telefonum Pubg de önceden 37 dereceyi görüyordu şuan 35 dereceyi geçmiyor nedeni ne olabilir?
Ortam sıcaklığı, güncelleme, oyun ayarlarını düşürmek. Aklıma gelen bunlar.Mi 10T kullanıcısıyım telefonum Pubg de önceden 37 dereceyi görüyordu şuan 35 dereceyi geçmiyor nedeni ne olabilir?
Hocam ayarlar aynı akıcı aşırıda oynuyorum ama 3 maçtan sonra ısınıyor normal bir durum mu?Ortam sıcaklığı, güncelleme, oyun ayarlarını düşürmek. Aklıma gelen bunlar.
Normal ev sıcaksa ve 3 maç = 1.5 saatHocam ayarlar aynı akıcı aşırıda oynuyorum ama 3 maçtan sonra ısınıyor normal bir durum mu?
Teşekkür ederimAllah başka dert vermesin uğraş bul kendine.
Hocam aklımda bir soru daha var 120 FPS desteği gelirse bu telefon 120 FPS alır mı SD 865 var içindeNormal ev sıcaksa ve 3 maç = 1.5 saat
Hocam zaten sabit 90 FPS alabiliyor ve 1 saat sonrasında biraz ısınıyor gibi hissediyorum 35 derece önemlidir evet ısı değil ama benim demir eksikliğim var belki ondan 35 elimi ısıtıyordurFps ekrana özgü bir özelliktir. Yazılımsal olarak artmaz.
Evin sıcaklığı, bulunduğunuz şehir gibi faktörler elbette etkili. Cihazınız işlemcisi çok güçlü güzel bir cihaz. Isınma olayı benim tuhafıma gitti ama 35 derece falan ısınma da değil bence.
Birazdan Xiaomi pişmanlıktır Realme7 al diye toplaşırlar buraya ?
Realme 7 MTK işlemci kullanıyor alınmaz birde 120 FPS desteği gelirse bu telefon 120 alır mı?Fps ekrana özgü bir özelliktir. Yazılımsal olarak artmaz.
Evin sıcaklığı, bulunduğunuz şehir gibi faktörler elbette etkili. Cihazınız işlemcisi çok güçlü güzel bir cihaz. Isınma olayı benim tuhafıma gitti ama 35 derece falan ısınma da değil bence.
Birazdan Xiaomi pişmanlıktır Realme7 al diye toplaşırlar buraya ?
Hocam 7 nm fabrikasyon süreciyle üretilen bir işlemcinin ısınmasını normal bulmuyorum ama benimki de abartı birazArkadaşım derdin bumu gerçekten senin bunamı üzüldün nedenine gelince uzun süre kullanım evdeki ısı sıcaklığının çok olması
120Fps desteği gelirse elbette ilk alacak telefon sizinki olur.Realme 7 MTK işlemci kullanıyor alınmaz birde 120 FPS desteği gelirse bu telefon 120 alır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 7 nm fabrikasyon süreciyle üretilen bir işlemcinin ısınmasını normal bulmuyorum ama benimki de abartı biraz
Hocam 120 FPS alır mı diyorum yani o kadar güçlü mü bu işlemci120Fps desteği gelirse elbette ilk alacak telefon sizinki olur.
Hocam bilemedim şimdi odanın sıcaklığını 30 derece düşünürsek elinde tuttuğun telefonun 35 derece olması çok da absürt değil bence. Elinde taş tutsan yine ısınır
İsterseniz YouTube üzerinden testlere bakın 90 FPS sabit alıyorumGüzel bir şey değil mi işte? Sorgulamayın oynayın geçin ?
Oda sıcaklığı, oyunun ve telefonun güncellemeleri etki edebilir.
120 fps konusunda ise önce orta-yüksek ayarlarda 90 fps sabit oynatabilirse 120 gelir ve oynatır, ama 90fps sabit zor o yazılımla.
Hiçbir telefon sabit fps veremez mutlaka düşüşler olur.120 fps konusunda ise önce orta-yüksek ayarlarda 90 fps sabit oynatabilirse 120 gelir ve oynatır, ama 90fps sabit zor o yazılımla.
Anlık düşmeler olur tabiiHiçbir telefon sabit fps veremez mutlaka düşüşler olur.
37 dereceyi görüyor geçtiğini görmedim henüzAşırı bir ısınma yok. Yük altında her telefon ısınır ayrıca aşırı olmadığı sürece ısınması iyi bir şey terlemek gibi düşünebilirsiniz.