- Reaksiyon puanı
- 0
Redmi note 8 kullanıyorum garantisi bitmedi (alalı 1 yıl bile olmadı) kasmaya başladı bu telefonu iade edebilirmiyim
Olabilir değil direkt olarak var. Redmi Note serisi kullanıyor hepsi öyle bu serinin. Başlangıçta kağıt üstünde çok iyi ama uzun vadede böylekronik sorun olabilir.
Redmi'yi pek takip etmiyorum bu yüzden böyle bir sorun var mı yok mu bilmiyorum.Olabilir değil direkt olarak var. Redmi Note serisi kullanıyor hepsi öyle bu serinin. Başlangıçta kağıt üstünde çok iyi ama uzun vadede böyle
Yedek alıp hard reset atmanı tavsiye ederim.Sorun devam ederse servise gönder yada elden çıkar.Redmi note 8 kullanıyorum garantisi bitmedi (alalı 1 yıl bile olmadı) kasmaya başladı bu telefonu iade edebilirmiyim
Kronik sorunun ne olduğunu biliyor musun? Redmi Note serisinin hepsinin sorunlu olduğunu neye dayanarak söylüyorsun? Kasmaların büyük güncellemelerden olması normal hadi güncelleme gelmese bile en azından 6 ayda bir sıfırlamak cihazı rahatlatır. Öneri vermek yerine sallamaya başladın yine.Olabilir değil direkt olarak var. Redmi Note serisi kullanıyor hepsi öyle bu serinin. Başlangıçta kağıt üstünde çok iyi ama uzun vadede böyle
Teknoloji şans işi.Bu kadar yükselmeye gerek yok.Poco X3 konusunu okuyorum.Çok şikayetçi olanda var,çok memnun olanda var.Kimisi ekrana kötü diyor kimisi amoled ekranla çok fazla bir fark yok diyor.Kimisi 120hz akıcılığından memnun,kimiside 120hz oyun dışında bir işe yaramıyor diyip eleştiriyor.Kronik sorunun ne olduğunu biliyor musun? Redmi Note serisinin hepsinin sorunlu olduğunu neye dayanarak söylüyorsun? Kasmaların büyük güncellemelerden olması normal hadi güncelleme gelmese bile en azından 6 ayda bir sıfırlamak cihazı rahatlatır. Öneri vermek yerine sallamaya başladın yine.
Hocam saçmalamak değil Xiaomi Redmi serisi hep böyle. Redmi 5 de böyleydi 9 da böyle. Kısa vadede günü kurtarsa da uzun vadede vasat. Xiaomi Mi serisine lafım yok iyiler fakat Redmi serisi V-A-S-A-TKronik sorunun ne olduğunu biliyor musun? Redmi Note serisinin hepsinin sorunlu olduğunu neye dayanarak söylüyorsun? Kasmaların büyük güncellemelerden olması normal hadi güncelleme gelmese bile en azından 6 ayda bir sıfırlamak cihazı rahatlatır. Öneri vermek yerine sallamaya başladın yine.
Çıkış fiyatı sudan ucuz olan cihazlardan çok bir şey beklememek gerekHocam saçmalamak değil Xiaomi Redmi serisi hep böyle. Redmi 5 de böyleydi 9 da böyle. Kısa vadede günü kurtarsa da uzun vadede vasat. Xiaomi Mi serisine lafım yok iyiler fakat Redmi serisi V-A-S-A-T