Telefonu uzaktan izleyebiliyosun çokk deli bi şey

atmert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Özgecan kardesimizin hunharca oldurulmesinden sonra tecavüz, kaçırılma, şiddet gibi olaylara karşı bir uygulama geliştirmisler. Uygulamanin adi MUHAFIZ koruma modunu acinca sizin guncellenen konumunuzu internete yukluyor aileniz de siz yoldayken nerede oldugunuzu webden, goruyor baktiniz acil bir durum oldu imdat tusu var ordan konum ve yardim mesajiniz listenize gidiyor.

Gazi Universitesinde gelistirmisler adamin adi Uraz maili uraz@gazi.edu.tr

Ben programi kurdum calisiyor biz kiz kardesimi izledik. Dolmustan eve kadar gorduk. Tavsiye ederim.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hp2m.MUHAFIZ

Bugunde sevgilime kuracam bakalim nerelerde geziyor :))

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Sevgiline kuracaksın ama bu seferde sen sevgilinin hakkına tecavüz etmiş oluyorsun :D

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Bu var ki zaten :)
Glympse
Cidden kullanışlı, tavsiye ederim

atmert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kız istemezse paylaşmaz biz korumuyacazda dolmuscuya mı bırakıcaz ondan sonra 3. sayfadayız maazallah

- - - Mesaj Güncellendi - - -

o bendede vardıda adamlar wıdget falan eklemıs uygulamayı acmadan tek dıkunusla yapabılıyosun olayın guzellıgı orda

kadir5050

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kız istemezse paylaşmaz biz korumuyacazda dolmuscuya mı bırakıcaz ondan sonra 3. sayfadayız maazallah

o bendede vardıda adamlar wıdget falan eklemıs uygulamayı acmadan tek dıkunusla yapabılıyosun olayın guzellıgı orda
3. sayfa biraz geride kalır. kesin son dakika verilir :)

programı kullanan ve bilen arkadaşlara soruyorum. bu prgramı karşıklı ıkı telefona yukledık dıyelım ? ıkısı de androıd...
her ıkı telefonda da ınternet olması ve acık olması gerekıyor mu
her ıkı telefonunda gps acık olması gerekıyor mu ? şarj yuzunden soruyorum.
bırısınden dıgerını gormek ıstedıgın zaman karşı tarafa seslı uyarı mı gıdıyor. yanı onay verırsenız sızın yerınızı mı gorecek dıye ?
hadı bakalım guzelce anlatacak babayıgıt aranıyor :)