qwert123436
Doçent
merhaba ben note 4 ( sm-n910h ) almayı düşünüyorum.fiyatı 600 tl sizce alınır mı.
Bence üzerine bir miktar koyup gm5 almak çok daha mantıklı olurmerhaba ben note 4 ( sm-n910h ) almayı düşünüyorum.fiyatı 600 tl sizce alınır mı.
Yalnız Note 4den bahsediyoruz Samsung Note 4 bunu gördün mü görmedin mi ? Niye böyle dedinBence üzerine bir miktar koyup gm5 almak çok daha mantıklı olur
Note 4 eski bir amiral gemisi temizse 600 iyi fiyatgüncelleme önemli değil şimdiki telefonumda 4 android var. kamera ,islemci ve ram performansına bakıyorum
Telefonun geçmişini bilmiyoruz ki, Ben nexusu 7 yıl kullanmıştım ama çiçek gibi kullandım. Peki note 4 ü kullanan kişi nasıl kullandı ? Şimdi note 4 zamanının en baba telefonuydu. Ama bunu kullanan adam ne derece temiz kullandı. Kaç kere garantiye gitti. İç aksamı ne halde vs vs.Yalnız Note 4den bahsediyoruz Samsung Note 4 bunu gördün mü görmedin mi ? Niye böyle dedin
Bence üzerine bir miktar koyup gm5 almak çok daha mantıklı olur
Fiyat zaten insanı söyle bir acaba mı dedirtiyor.2,5 yıllık note4 kullanıcısı olarak inanamadım. Gerçi fiyata da inanamadım.
Eğer temizse, test etme şansınız varsa hemen alın.