canberk sagnak
Profesör
cevap verirseniz sevinirim
Lenovo ya iki kere servise yolladım dizüstü bilgisayarımı pil sorunundan. İkisinden önce de telefon ile aradım ve garanti kapsamında halledeceklerini belirttiler ama her seferinde 200₺ kadar bir ücret istediler kullanıcı hatası deyip.Servis sonusunda hp yi tek geçerim. 4 kere gönderdim gık demeden işlem yapıyorlar hatta kapıdan gelip teslim alıp tekrar kapıya getiriyorlar. Ancak ne var ki mobil konusunda tırtlar![]()
lenova banada bir hıyarlık yaptı yeni aldığım laptobu bozuk diyerek 3 kere gönderdiğim halde birşey yok diye geri gönderdikleri cihazı 4.gönderişimde üretim hatası olduğunu kabul ederek iade aldılarLenovo ya iki kere servise yolladım dizüstü bilgisayarımı pil sorunundan. İkisinden önce de telefon ile aradım ve garanti kapsamında halledeceklerini belirttiler ama her seferinde 200₺ kadar bir ücret istediler kullanıcı hatası deyip.
Ancak z510 serisinde araştırdığım kadarı ile pil sorunu zaten kronikmiş, ayrıca bilgisayarın pili çıkarılamıyor. Buna rağmen para istediler, bir dahakine kesinlikle lenovo almam ve önermem. (Cihaz güzel fakar servislik işi oldumu sıkıntı. )
serviste hakkaten bir numaradır ya hp normalde aynı problem 6 defa tekrarlanınca ücret iadesi yapılması gerekiyor. 3 yıl önce kullandığım laptopta aynı sorun sadece 2 kere tekrarlanmış olmasına rağmen hemen ücret iadesi yapmışlardıServis sonusunda hp yi tek geçerim. 4 kere gönderdim gık demeden işlem yapıyorlar hatta kapıdan gelip teslim alıp tekrar kapıya getiriyorlar. Ancak ne var ki mobil konusunda tırtlar![]()