Telefonu nerden almalı

telefonu nerden almalı

• Kullanılan toplam oy
    14

kometa

Asistan
Reaksiyon puanı
5
İclerinde en iyisi bence vatan.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Gold teknoloji marketlerinden birşey alma. Battı galiba o sonra muhatap bulamazsın.

Diğer marketler içinde farketmez. Şuna bak hangisi malı kendi distiribitorunden satıyorsa onu al.

Örneğin samsung note 5 alcan diyelim. Media markt samsung türkiye garantili satıyordur. vatan biligisayar ithalatçı garantili. Git media markt'den al. Resmi distiribitor herzaman daha iyidir. Alırken bu sor ona göre al.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ben genelde teknosadan alisveris yaparim cokta memnunum

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Ben ürünün nereden alındığına değil, kendisine ve servis hizmetlerine bakarım.

Nihayetinde üreticiler, satılan yere değil ürünlerinin kendisine garanti veriyorlar. Ürünün nereden veya ki tarafından satıldığı pek önem arz etmiyor.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Fiyat uygun olursa teknosa, vatan. Diğer türlü hebsiburada.com ithal ürünler ucuz olduğu için.
(Hiç bir markanın servisine güvenmiyorum, ne zaman bir şey olsa kullanıcı hatası deyip para istediler. Ama kaza sırasında ses giriş çıkışları bozulan telefonum için hiç bir ücret istemeden anakartı değiştirdiler, cihaz ithal üründü. Daha sonra başka bir sorun için 250 küsür ödedim ve bu sefer neredeyse komple cihaz değişti.)

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Servis sonusunda hp yi tek geçerim. 4 kere gönderdim gık demeden işlem yapıyorlar hatta kapıdan gelip teslim alıp tekrar kapıya getiriyorlar. Ancak ne var ki mobil konusunda tırtlar :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Servis sonusunda hp yi tek geçerim. 4 kere gönderdim gık demeden işlem yapıyorlar hatta kapıdan gelip teslim alıp tekrar kapıya getiriyorlar. Ancak ne var ki mobil konusunda tırtlar :)
Lenovo ya iki kere servise yolladım dizüstü bilgisayarımı pil sorunundan. İkisinden önce de telefon ile aradım ve garanti kapsamında halledeceklerini belirttiler ama her seferinde 200₺ kadar bir ücret istediler kullanıcı hatası deyip.
Ancak z510 serisinde araştırdığım kadarı ile pil sorunu zaten kronikmiş, ayrıca bilgisayarın pili çıkarılamıyor. Buna rağmen para istediler, bir dahakine kesinlikle lenovo almam ve önermem. (Cihaz güzel fakar servislik işi oldumu sıkıntı. )

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Lenovo ya iki kere servise yolladım dizüstü bilgisayarımı pil sorunundan. İkisinden önce de telefon ile aradım ve garanti kapsamında halledeceklerini belirttiler ama her seferinde 200₺ kadar bir ücret istediler kullanıcı hatası deyip.
Ancak z510 serisinde araştırdığım kadarı ile pil sorunu zaten kronikmiş, ayrıca bilgisayarın pili çıkarılamıyor. Buna rağmen para istediler, bir dahakine kesinlikle lenovo almam ve önermem. (Cihaz güzel fakar servislik işi oldumu sıkıntı. )
lenova banada bir hıyarlık yaptı yeni aldığım laptobu bozuk diyerek 3 kere gönderdiğim halde birşey yok diye geri gönderdikleri cihazı 4.gönderişimde üretim hatası olduğunu kabul ederek iade aldılar

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
serviste hakkaten bir numaradır ya hp normalde aynı problem 6 defa tekrarlanınca ücret iadesi yapılması gerekiyor. 3 yıl önce kullandığım laptopta aynı sorun sadece 2 kere tekrarlanmış olmasına rağmen hemen ücret iadesi yapmışlardı