Aradığım yorum tam olarak buydu. Buraya yazan kişilerin samimi olduğunu düşünmüyorum. Bu arada maddi durumum el vermediği için telefon kullanamıyorum. Bende büyük bir eziklik oluşturduğunu farkettim.Telefon denince forumun ana kitlesini oluşturan ergen kitlesinin aklına sosyal medya vs geliyor. Bu kitle hiç telefon kullanmadan ve birilerinden telefon istemeden nasıl iletişim kurmayı düşünüyor ki. Yada biri başka birinin telefonundan sizinle görüşmeyi istediğinde telefonu reddetmeyi mi düşünüyorlar. Eğer günümüzde eğitimli bir güvercininiz yoksa buradaki hiç kimse telefonsuz yaşayamaz.
Nasıl peki? Arkadaşın varsa eğer telefonunun olmaması imkansız.Yaşayabiliyorum denilebilir.
Arama dışında kullanmıyorum rahatlıkla yaşarım. Ama PC olmadan bilemem![]()
Benim bilgisayarım var fakat ondan da sıkıldım. Arkadaş edinmek istiyorum telefonum yok. Fakir bir aileye sahip olmanın can sıkıcı sonuçları.Arama dışında kullanmıyorum rahatlıkla yaşarım. Ama PC olmadan bilemem![]()
Fazla arkadaş ortamım yok. Bilgisayar ile idare ediyorum.Nasıl peki? Arkadaşın varsa eğer telefonunun olmaması imkansız.