Berat6767
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 66
Android 10 varken Android 8 alınır mı alınmazsa neden alınmaz?
Alınabilir tabii ki, fakat ben 10 öneririm. Daha güncel çünkü.Android 10 varken Android 8 alınır mı alınmazsa neden alınmaz?
Hocam mesela android 9da olmayıp 8de olan özellikler neler ?Her sürümle yeni özellikler ve yeni işlevler eklenir, geliştirmeler de cabası. 10 varken 8 yüklü bir cihaz alınmaz tabiki, en yeni sürüm en iyisidir. Siz hangi cihaza bakıyorsunuz yardımcı olalım.
S6 5 ile çıktı 6 ve 7'yi aldı sonrasında iPhone'a transfer olunca 8'i deneyimlemedim. 9-10'u da S10 ile gördüm yani 8 arada kaynadı o yüzden karşılaştırmasını yapamam.cam mesela android 9da olmayıp 8de olan özellikler neler ?
Şunu ekleyeyim benim kullandığım dönemlerde Android kasıyordu yalan yok sanırım bu problemler Pie ile son buldu belki temel fark budur.S6 5 ile çıktı 6 ve 7'yi aldı sonrasında iPhone'a transfer olunca 8'i deneyimlemedim. 9-10'u da S10 ile gördüm yani 8 arada kaynadı o yüzden karşılaştırmasını yapamam.
Hocam bu arada soru sanırım yanlış olmuş tam tersi sanki![]()
bende 1 aydır Galaxy A7 2015 kullanıyorum Android 6.0 sürümü var şunu açık bir şekilde söyleyebilirim ki Google son 4 yılda kendini çok geliştirmişS6 5 ile çıktı 6 ve 7'yi aldı sonrasında iPhone'a transfer olunca 8'i deneyimlemedim. 9-10'u da S10 ile gördüm yani 8 arada kaynadı o yüzden karşılaştırmasını yapamam.
Hocam bu arada soru sanırım yanlış olmuş tam tersi sanki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şunu ekleyeyim benim kullandığım dönemlerde Android kasıyordu yalan yok sanırım bu problemler Pie ile son buldu belki temel fark budur.
Kesinlikle. Google Android'i her anlamda geliştirmeye devam ediyor (her ne kadar da 11 beni tatmin etmese de) ve telefonlar güncelleme almasa bile artık stabil kalacağına inanıyorum. Örneğin S9 şuanki politikayı düşünürsek ilerki yıllarda herhangi bir problem yaşamayacak telefon taş gibi hala. Sadece diğer firmaların artık 3 yıl destek vermesi gerekli.bende 1 aydır Galaxy A7 2015 kullanıyorum Android 6.0 sürümü var şunu açık bir şekilde söyleyebilirim ki Google son 4 yılda kendini çok geliştirmiş
not: Geçici bir süreliğine kullanıyorum ablam Realme'ye geçince Mİ9T'yi geri alacam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güncel sürüm her zaman daha iyidir benim ilk android telefonum Galaxy mini 2 idi ve android 2.3 gingerbread sürümü vardı Chrome indirmek istedim cihazınız bu sürüm ile uyumlu değil uyarısı aldım o günden sonra güncel android sürümü kullanmanın ne kadar önemli olduğunu anladım gerçi mini 2 benim isteğimin dışında alınan bir telefondu orası da ayrı konu tabi
O değilde ben Android kullanmaya kaldığım yerden devam etmek istiyorum Google ile rekabet kurumu olayı artık kökünden çözülsün istiyorum kendi ülkemde Android kullanamayacak mıyım bu saatten sonra İPhone kullanmak da istemiyorum sence durum nasıl sonuçlanır hocam çünkü hayatımda ilk defa adam akıllı Android kullanıyorum ve kullanmaya da devam etmek istiyorum (Mİ9T'den sonrası için) APK ile uğraşmak da istemiyorumKesinlikle. Google Android'i her anlamda geliştirmeye devam ediyor (her ne kadar da 11 beni tatmin etmese de) ve telefonlar güncelleme almasa bile artık stabil kalacağına inanıyorum. Örneğin S9 şuanki politikayı düşünürsek ilerki yıllarda herhangi bir problem yaşamayacak telefon taş gibi hala. Sadece diğer firmaların artık 3 yıl destek vermesi gerekli.
Bunu öğrenmek için geçen günlerde Samsung Türkiye'nin açıklamaları sınırlı olduğu için ta ABD'deki müşteri hizmetleriyle görüştüm canlı sohbet üzerinden.
Onlara S9'umun olduğunu ve telefonumun güncelleme desteğinin kesildiğinden dolayı -yani yeni bir sürüm almayacağını kastettim- üzgün olduğumu ve açıklama yapmalarını istedim. Klasik söylemler dışında kesin bir açıklama yapmadılar. Şahsen ben 9 serisinin 3 sürüm alacak ilk seri olacağına yoruyorum bunu ama bakalım neler olacak göreceğiz ama bu cihazların güncelleme desteğini kesmek basbayağı ihanet.
Hocam mesele hallolmasa S20 serisi gelmezdi mutlaka çözülür zaten sanırım ceza asgari sınıra indirildi.O değilde ben Android kullanmaya kaldığım yerden devam etmek istiyorum Google ile rekabet kurumu olayı artık kökünden çözülsün istiyorum kendi ülkemde Android kullanamayacak mıyım bu saatten sonra İPhone kullanmak da istemiyorum sence durum nasıl sonuçlanır hocam çünkü hayatımda ilk defa adam akıllı Android kullanıyorum ve kullanmaya da devam etmek istiyorum (Mİ9T'den sonrası için) APK ile uğraşmak da istemiyorum
Kaç sürüm aldığı önemli değil, önemli olan sürümleri sorunsuz versin.S9 larda güncelleme delisi bı kesimin gazına gelip android 9 u erken verdiler,bir sürü hata çıktı.Samsung geçmişte geç verirdi,ama sorunsuz verirdi.Umarım gene gaza gelip vermek için vermezler.Bu cihazlara para veren bir sürü insan var.Kesinlikle. Google Android'i her anlamda geliştirmeye devam ediyor (her ne kadar da 11 beni tatmin etmese de) ve telefonlar güncelleme almasa bile artık stabil kalacağına inanıyorum. Örneğin S9 şuanki politikayı düşünürsek ilerki yıllarda herhangi bir problem yaşamayacak telefon taş gibi hala. Sadece diğer firmaların artık 3 yıl destek vermesi gerekli.
Bunu öğrenmek için geçen günlerde Samsung Türkiye'nin açıklamaları sınırlı olduğu için ta ABD'deki müşteri hizmetleriyle görüştüm canlı sohbet üzerinden.
Onlara S9'umun olduğunu ve telefonumun güncelleme desteğinin kesildiğinden dolayı -yani yeni bir sürüm almayacağını kastettim- üzgün olduğumu ve açıklama yapmalarını istedim. Klasik söylemler dışında kesin bir açıklama yapmadılar. Şahsen ben 9 serisinin 3 sürüm alacak ilk seri olacağına yoruyorum bunu ama bakalım neler olacak göreceğiz ama bu cihazların güncelleme desteğini kesmek basbayağı ihanet.
Hocam bir de rekabet kurumu 90 milyon para cezasına çarptırdı o para Google için çerez parası ama ödememekte inat ediyor gibi geldi bu arada kimse bende dahil play store ve diğer Google servislerini apk'sını kurmak ile uğraşmak zorunda değil bence Google uygulamalarını ön yüklü yapmasın isteyen istediğini indirsin benim google play müzik filmler vs. işim yok ben sadece google,drive,maps,gmail,chrome,youtube bunları kursam yeter çünkü benim işim bunlardan ibaretHocam mesele hallolmasa S20 serisi gelmezdi mutlaka çözülür zaten sanırım ceza asgari sınıra indirildi.